.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

24 October 2012

terima kasih kak M.

assalamualaikum..huhu..baru nak wat entry dari tadi edit blog nie ha..:)

hai macam2lah ko blog..ade je yang x kene di mata ny ha..

entry nyh di tujukan khas buat kak M atau pon si matatajam..

kenape?
tengok bawah nyh...


samapaim petang xd dalam kul 4 lebih..:)

ya itu dia dua bungkus daim..


eheh..ade kadlah..merah hati lagi..

kina mendoakan yang sama..

love u lah kak



kina dah makan..habis satu  bungkus..huhu:)

actually sebenarnya kina teringin nak makan daim..sebab dulu selalulah beli daim nyh..sebab kawan kina selalu ke langkawi..xp sekarang kawan pon dah belajar jauh dah xdek sape nak belikan..kina nak beli..tyah bila lah kina mampu jejak langkawi tu ha...teringgin jugak sebenarnya..


jadi kina post kat gsf punya group tanya sapa dok langkawi..then ade yang cakap kak m..terus kina imbox kak m...huhu..sian kak m kene layan kerenah kian  ny..sabar ya kak..

mengikut kata kak m sepatutnya benda nyh kene cukai taw..xp selamat kak m post tak kene sebab first time..sian kak m dan hubby dia kina susahkan..

kak m,hehe..kina dah makan n dah hilang teringin 2..mcam orang pregnant pulak..huhu:)

anyway kina harap sangat hubungan atau persahabatan kita sesama gsf akan berkekalan hingga syurga..amin..kina sayang korang semua korang adalah semangat kina untuk terus berbloging:)sayang korang ketat2..



dan kepada kak m yang comel lagi cute -ayat bodek xp ikhlas..kina ucapkan terim a kasih..hehe..tak terbalas budi akak..:)moga akak dan keluarga kekal bahagia..:)amin..

10 coment cini:

Jue Jaynee said...

waa bestlaa...

Deqla manjew said...

owh cekelat daim..ye2..ingat kina ada post kat wall psl teringin nk mkn cekelat ni kan2? patot la mintak no fon kak M hari tu...hihi...

Mrs Velentine said...

wah cokelat..

dya bunga said...

hihi..smpai mengidam.. dya pun lama xmkn daim ni.. tpi xde smpai mengidam lagi

Yana Aina said...

hantar lh cni ckit ... hehehhh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owwh nasib kak m dok lgkawi kn blh tlg pos utk kina hihihi

Chic Na said...

makan sorang2 ye kina. hehe..
cik na pun suka sgt daim ni. slalu kalau teringin sgt beli kat aiport je. tp mahal la sket.

Che Rosliza Che mat said...

wah!! seronoknya dapat coklat tue...

lelamaisara said...

wah cokelat daim...sdap tu..best la kina...:)

wan nurul hezrina said...

coklat dain=m2 sedap tapi skang tak leh nak layan sgt sbb faktor usia n gigi.hahahaha

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu