.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

23 October 2012

tempahan edit blog (promosi)


assalamualaikum..


entry nyh kina just nak g taw yang kina ade ambil tempahan edit blog window picture..:)


just rm 5 sahaja..


dalam tu kina tawarkan:
  1. header transparent/x transparent(korang boleh pilih)
  2. full edit blog window picture
  3. watermark
  4. assalamualaikum note



korang boleh tengok kat situ..


syarat-syarat
  1. pembayaran melalui topup..


*sebelum kina edit kina akan tanya korang dulu..korang nak macam mane law kina rasa kina x boleh buat kina akan bagi korang link pengedit blog mahir..kina hanya pandai edit pixture window dan simple templete..


tambahan
  1. tambah cbox n daftar-rm1
  2. order form-rm2
  3. pasang nuffnang n daftar.rm1


2 je kod..
maaf salah silap:)

10 coment cini:

misz uzmy said...

Wowww bgus berbisnes kecil2 kcilan..
Gunakan kemahiran yg dh ada.. =^_^=

Miss BaNu said...

bestnya kalau terror edit2 blog ni

are_lin@yu said...

moga murah rezeki kina ;-)

Yana Aina said...

bgs nya pndai edit2 .. yana tak pndai. hehehh

Deqla manjew said...

rajin betol adik akak ni..ngee...chaiyok2.... :)

Mrs Velentine said...

CHAYOK2

lelamaisara said...

rajin kina...akak malas nak edit edit ni..hehehheh...

Deq's Qienz said...

Rajinnya kina..kalo minat cmtuh teruskan.
Smg murah rezeki kina ya

are_lin@yu said...

akak blk perlis kina..hehe..brg kina akak dh pos tau td..

Si Matatajam said...

Bestnya pandai edit blog...keep it up Kina..

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu