.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

15 October 2012

tempahan edit blog dibuka

ini adalah sticky post.
post terbaru di bawah:)
tak tahu nak edit blog..risau bermain dengan html kod...jom edit blog anda bersama kina,harga yang di tawarkan berpatutan...
edit blog macam blog kina(templete sekarang)
sekarang atau boleh tengok contoh di sini untuk contoh blog yang simple2..
jadi ape tunggu lagi jom bertukar
sila pm kina di fb untuk sebarang maklumat lanjut..
fb kina
atau email kina di kinara_kinatara@yahoo.com
syarat-syarat tempahan
  1. bayaran akan dibuat ikut kehendak pelangan(janji bayar)
  2. kina x nak yang cerewet(mudah berurusan adalah bagus)
  3. hanya boleh tukar sekali selepas kina dah edit(jika tidak memuaskan.)
  4. edit blog hanyalah mengikut kemampuan kina
  5. cas2 lain atas tambahan bahagian2 tertentu..

jadi jika berminat hubungi kina:)

23 coment cini:

Si Matatajam said...

Harap murah rezeki Kina....rajin amik tempahan mengedit ye..

kinara kinatara said...

@Si Matatajam amin hehe..stakat nyh edit sponsor2 jer kak..

kinara kinatara said...
This comment has been removed by the author.
SCA said...

boleh pm x harga n detail utk edit blog ni..pm kat sini

http://www.facebook.com/sampaicucuratap

tq

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah kina dh buka tempahan...moga murah rezeki kina k :)

Yana Libra said...

banyaknye syarat..huhu~

kalau org tu bayar, kina kena la ikut apa yg org tu nak kot? hehe~ :)

Deq's Qienz said...

Rajinnya dia edit..gud luck ya

Ayuni said...

sye yg ke 666!

Cikgu Ma said...

moga murah rezeki ^_^

are_lin@yu said...

thniah kina gsf yg bru!!!!

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/10/update-ahli-gsf-baru-08-oktober-2012.html

dEdEQ dE wIshEs said...

PANDAI DAN RAJINNYA .. ^_^

AHMAD AFIQ said...

terer nyer. all the best

dya bunga said...

berapa kina?hihi

are_lin@yu said...

whh nice lah kina..nampak ceria ;-)..combination pn cantik ;-)

Nelly The Strange said...

tempahan blogskin ada ? mean , yang buat2 tu ?>

Che Rosliza Che mat said...

kreatif jugak ya..

Solehah Shamsuddin said...

rajinnya kina edit ye.hehe nt try la send link ni kt mane2, insya-Allah da yg akan tempah nt

Miss BaNu said...

bestnyaa pandai edit2 blog nih..

Nelly The Strange said...

oo . oke2 . tq er !
:)

Busyra Bt Takiyudin said...

rajinnya... :) blog kina soft jew..

Aimi Syahirah said...

Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

aReLaN said...

moga ramai yang sudi order.hehehe

E'in said...

wah.. kreatif nie..

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu