.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

17 October 2012

special follower 700

assalamualaikum..selamat pagi..sekarang jam telah menunjukkan pukul 1.00am.waktu malaysia..kenapa kina x tido lagi ni ha...hehehe..tengah menghilangkan bebanan pelajaran..setelah belajar..apelah kina merepek makan kerepek ni ha..
berbalik kepada special follower 7oo.



huh..cantikkan number 2..dan kina sangat meminati number 7..huhu..jadi dengan ini kina akan menghadiahkan kepada cik dayang syazwani
sebuah header..



terimalah sebagai tanda perkenalan..huhu..xp maaflah..kina x pandai buat header cantik2..huhu..:)

heppy blogwalking..n thanks sudi follow blog kina:)

n thanks juga kepada follower blog kina yang lainnya kerana sudi support kina..n juga x dilupakan pada readers2 n silent reader blog kina..love u..:)

15 coment cini:

N.Aima K said...

waaaaaaaaaaah tahniah..blogger bertuah tu saya kenal hik hik

Deqla manjew said...

best la followers tu..dpt header dari kina..hihi

Dayang Syazwani said...

waaaa..
thanks kinaaaa..
comel2! nak guna header kina wat ni laaaa...

are_lin@yu said...

lwt erk kina tidur..hihi,,akak dh npk bnner tu..tq kina..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

betuah sungguh follower 700 tu eheeee

dya bunga said...

header kina uat semakin cntik..:D

Chic Na said...

bertuahnya dia. ramai dah follower kina. good2. :)

Cik Nur said...

wahh...dah 700..
tahniah..!

Mrs Velentine said...

wah dh 700 yea..tahniah

wan nurul hezrina said...

tahniah kan dah dapat header=)kina nak tanyanie iklan kat atas tuh mmg free ker?kalau free akak nak masukkan iklan blog akak yang kelambu2..kina amik gambar kelambu modern akk tuh..tapi akak tak tulispun kat situ klambu moden.just letak pic jer.huhuhu

Arina Shamsul said...

mesti si follower 700 tu senyum gembira tengok hadiah tu dear :)

bertuah badan katanya :)

Cik Aini said...

wah..
bertuah lah dia sbb no dia cntik pastu dpt hadiah.kekekeke
apa kata kina bg kat suma follwer sbb kalo xde yg lain tu x smp lah dia ke no yg cantik tu kan,hahaha

Si Matatajam said...

Tahniah Kina n to the lucky follower..

Eca Dwinky Asha said...

wah..untung c wani dpt header free ;)

izan mama mia said...

tahniah pada blogger yg bertuah tuu..best dapat header free yer

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu