.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

21 October 2012

GIFT dari rakan GSF


assalamualaikum..salam sejahtera dan salam cuti semester untuk kina..huhuhu..
berbalik kepada cerita team building kina ri 2.. ade yang cakap law ade gambar lagi best tengok..umm..xp maaflah kina x sempat copy gambar nanti law ade gambar kina buat entry bergambar k..hehe..leyh korang tengok suasana..sangat2 best..kiteorang x di benarkan bawak fon..jadi fon kami di simpan oleh fasi..2 yang x leyh ambik gambar sendiri..

okeh semalam kina ade cakap jugak yang kina dapat GIFT dari rakan GSF..hehe..gift nyh dari kak ayu yang memang ayu orangnye..x percaya jom ke blog kak ayu..kenape kak ayu bagi gift 2..hehe..rahsia..mane leyh tahu kan kak...kita 2 orang je tahu..hehe..


nyh header kak ayu:)


okeh jom tengok gift dari kak ayu pulak..
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
jup eyh..
^
^
^
^
^
^
^
^




beg dan keychain perlis..wah cantiklah akak..thanks akak..hehe..malu pulak kina..beg nyh besau taw korang boleh letak macam2.alat make-up pown boleh..sekali lagi thanks akak..cantik kina suka..



korang cube korang scroll kat bahagian header kina 2..
korang nampak x ade iklan kat situ jom klik..

12 coment cini:

dya bunga said...

amboi..dpt hadiah dri ayu tu..hihi

~didiey~ said...

wah!! syok nya dpt hadiah....

jemput join contest didiey ye

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

are_lin@yu said...

alhamdulilah dh smpai akhirnya..hehe..

Chic Na said...

bestnya dapat hadiah comel. :)

Deqla manjew said...

pink kaler? wahh.. jeles3... haha

lelamaisara said...

nak adiah jugak ayu...hehhehehe...

Cik Nur said...

moleknya beg tu..mcm2 boleh bubuh ye.. :)

seronok kina dapat hadiah dari ayu yg mmg ayu.. :)

Mrs Velentine said...

comelnya gift

Deq's Qienz said...

wahh bestt..nt kina kasikan address kina gan sya yerr. sy pon ader nak kasi sesuatu jugak kat kina :)

nis said...

Jom Join ^_^

http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/10/segmen-colour-monster-by-nisha.html

berharap sangat kamu Join ^_^ Senang je .. Cume kene colour gambar monster ^^

izan mama mia said...

elok jd beg mekap...hihihi comel jer..pink lagi

Si Matatajam said...

Comelnya beg tu...bertuah Kina..

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu