.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

09 October 2012

bertukar kulit lagi



assalamualaikum..kengkawan..sihat dok..dok rok g makang ubak nu..dok sok dok nebeng angat lah..makang ubat dulu nu..ho allah..berat nanang..(hahaha..kina cakap bahasa terenganu campur kelantan.betul x?)he..kina harap semua sihat la noo..jangan sakit-sakit..jage kesihatan..xp law sakit jugak.banyakkan bersabar..ujian tuhan kan 2...

jom layan nyh dulu


apabila seseorang sakit ade 3 pekara yang allah arahkan malaikan tok ambik...

1)malaikat pertama akan ambik nikmat rase(x lalu makan)
2)malaikat kedua ambik seri wajah(muka pucat x bermaya)
3)malaikat ketiga ambil dosa
dan apabila sembuh allah meminta malaikat pertama dan kedua memulangkan kembali nikmat yang ditarik..
tapi malaikat ke tiga tidak diminta untung memulangkan dosa:)
jadi sakit adalah pengurang dosa-dosa kita jika kita bersabar:)


mudah-mudahan..


okehlah berbalik kepada tajuk kina..bertukar kulit ape yang bertukar kulit..nyh ha blog kina nie suke sangat tukar kulit padahal xsampai semingu lagi..hahaha..


jom tengok bawah..







minggu lepas kina edit warna hijau ny pastu xd petang kawan kina kata x menariklah warna hijau..pastu kina tanye dye warna pa yang sesuai..pastu dia wat tak taw je..
kina dah pening nak wat warna ape..actually warna feberet kina adalah hijau...hijau....hijau..oren dan cokelat..
xp law wat warna oren straiking sangat..cokelat..kang lapar pulak korang tengok blog kina..jadi kina wat keputusan tok wat warna pink..

walaupon x berapa minat sangat xp kina buat jugak..xp bila dah tengok hasilnya agak berpuas hatilah..
dan kina masih kekalkan warna hijau di sesetengah tempat..









ha..yang nyh yang sekarang..pastu kina tengok header 2
 macam x maching jadim kina tukar ,ah header dye..




ape pendapat korang tentang blog kina jom kongsikan..:)


wassalam...



 

9 coment cini:

Chic Na said...

rajinnya edit mengedit ya.

are_lin@yu said...

pndpt akak cntik ;-)..hihi

dya bunga said...

dya suka header kina..comel..simple tpi menarik..

Masz Sidek said...

akak ni tak pandai sangat nak komen tau kina... tp pada pandangan akak... ok...

lelamaisara said...

kalau pandai edit hari2 tukar wajah pon tak pe...hehehhe

Cik Nur said...

rajinnya..dah cun dah ni..kemas. :)

wan nurul hezrina said...

dah namapun teror edit tak kira masa n warna apa.no hall punyer..psttt nak tahu rahsia?nurul suka gla warna pink n biru laut..so mmg senang hati masuk blog kina..

Deqla manjew said...

xpe dek.. kalo pandai dan rajin tukar baju blog hari2 pun boleh.. :)

9n0L4 said...

comel la header kina yg ade dudle tu. aritu akak lupe nak bagi details utk header kina offer tu. sadisssssss. ;)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu