.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

22 October 2012

comment?? bloglist??


assalamualaikum..

huhu..ape kene lah ngan kina nyh..hehe..korang perasan x kat tepi belah kiri blog kina nyh ade bloglist gsf.jari menari,blogger gempak, nampak x?umm..ahah yang gabung 3 2..huhu..sebenarnya kina nak penuhkan blog list jari menari 2..xp tak tahu nak letak blog sapa..jadi sapa2..yang bace n komen entry kina kina akan letak kat dalam bloglist 2..kecuali yang tersenarai dalam gsf punya bloglist 2..kina x masukkan lah..


ok jadi law anda nak blog anda ada dalam senarai 2..jom lah bace blog kina n komen..x rugi pon..hehe..banyak pengisian di blog kina nyh..haha..konon..padalhal kina suka mengarut je..huhu.
dan kepada pak joe..kina dah letak blog anda dalam blog list 2...sebab anda selalu jugak ke blog kina..hehehe..jadi jom terjah pak joe..sporting orangnye..

pokjoe

dan jua akak lya..dia  rakan gsf kina..:)



jadi jom terjah mereka juga:)...


adios..

16 coment cini:

Cik Cyida said...

owh.. hehehehe.. jauhnye ke bawah, tak brape nk nampak..

Deqla manjew said...

owhh..so, blog sis deqla x leh dok dlm list tu la kan? hahaha...

Jue Jaynee said...

hee camtu ye?

hehe jue komen laa n jue bg masuk blog cyidah kat bloglist jue jg ye

misz uzmy said...

waahh rajin update bloglist..

Lia dh lama xcek bloglist
. Hmm kene cek ni sape yg masih btahan..

are_lin@yu said...

ada lagi kina ;-)

nanieybarnieylurviey said...

ahli GSF ke :) hehe.. slm kenal.. jln2 sini folo skali

wan nurul hezrina said...

Hye kina..watpertuh..akk pun baru lepas kemas bloglist.fening kepala.huhu..tq kina watkan kt akk banner kelambu ..shuker taw..huhu..Sorry kina akk bz cket leh dtg kejap jer.take care.

Jue Jaynee said...

alamak..kikiki..bukan cik syida la.
kinara...nak panggil apa ni? kina? tara?

Yana Aina said...

masukkanlh blog yana ^^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

lai lai lai cpt kasi link kat kina...dia nk letak kt bloglist...eheeeee terpromote pulak :)

Chic Na said...

nak masuk list gak boleh? haha..
*tamak.

Cik Nur said...

blog nur ade kan.. :) hihihi

Che Rosliza Che mat said...

geng gsf datang komen....kikiki

Mrs Velentine said...

akak x dikira lh kn..hehe

Si Matatajam said...

Blog akak ni kira dah selamat kat dlm bloglist Kina la kan.

fieda said...

dtg mengomen ni...

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu