.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

30 October 2012

pengomenn tegar...

assalamualaikum..
arigato kozimas..
konichiwa..
namaste..
hye semua bersua lagi kita dalam penulisan jari kidal kina..di kesempatan ini ingin daku memberitahu kamu,kamu,ha dan kamu yang tengah korek hidung 2..amboi syoknya kamu melombong ya..eh..kamu yang sana 2 ha kamu..ape yang kamu gelakkan 2..nanti bibir  melekat kat gigi..ha bila bibir dah melekat kat gusi seheraralah ke blog mama arina ya..cari petua..huhu..x tahu blog mama yang mana..haish ko nyh nah kina bagi link teros..puas hati...
http://wwwmarina-arina.blogspot.com/
dah pegi cepat blog beliau..:)
huhu..korang cube tengok kat sidebar kina 2..
ade tak pengomen tegar ha yang 2..akhirnya kina berjaya juga membuat witget yang itoo...hohoho..ikut kina gelak semua..hohoho...haha..kan dah kering gusi 2..haish korang nyh..okeyhlah..jadi ceritanya disini..kina adelah terbeli kerongsang..huhu..tak tahulah kenapa terbeli..huhu..padahal saje gatal tangan nak membeli..huhu:)

nak tengok x...?nak..law nak angkat kening macam deqla manje...ha korang mesti x kenal kan?kenal ye ke korang kenal baik ngaku cepat..oh okeyh kina pecaya korang kenal..huhu...kina taw korang kenal sebab deqla 2 ramah kan..betul x..dan semua GSF pom ramah tamah taw x rugi korang follow mereka pegi ke sidebar kina yang GSF 2..nah follow aja semuanya...:)

dan lagi satu yang jari menari 2 pom korang wajib follow taw sebab mereka nyh semua baik2 belaka percayalah...




hahaha..dan berbalik cerita pasal kerongsang tadi 2 kina ingat nak bagi pada si cantik manis pengomen tegar blog nyh..korang pom dah tahu kan sape..huhu:)

mereka adalah

1.http://mymatatajam.blogspot.com/
2.http://norumara.blogspot.com/
3.http://farizafairuz.blogspot.com
4.http://hezrina83.blogspot.com/
5.http://cahayacita2.blogspot.com/



insyaallah nanti ade mase kina akan postkan k....:)

sebelum 2 akak2 kat atas sape yang x isi alamat dekat fb GSF sila bagi kat sini ya..huhu..:)senang kina anta serentak..huhu:)



dan kina nak ucapkan terima kasih kepada mereka dan juga anda semua sebab sudi singah blog kina yang x berapa cantik nyh huhu:)thanks semua...

insyaallah law ade rezeki lain hari kina akan bagi lagi:)


23 coment cini:

Cik Nur said...

YaALLAH....nama nur pun ade tersenarai ya...!

Terharunya..tak sangka...huhu..

Tadi blog solehah umumkan nur pgomen tegar..ni kat sini lak..

Apapun terima kaseh ya kina. :)

hazwan hairy said...

terjah selaju mungkin mlm ja free siang jgn hrp dpt jalan2..sedih kan?hahaha

miz ruha said...

tahniah kepada mereka... betul2 pengomen tegar... ^_^

shahdiana said...

tahniah semua...selalu terlepas benda cenggini huhuhuh

fieda said...

tahniah pada pemgomen tegar blog kina..

Chic Na said...

tegarnya mereka. huhu.. apepun tahniah buat semua. :)

cerita best said...

hehehe sedihhhh x dpt top komen :'(...hheheh tq kina sbb bg hadiah kt pakjoe..sok kul 9.10 am kina try msuk blog pakjoe nama kina ditag dgn hadiah2 kina sekali klo nk post entry 2 sekarang x boleh nnt x ramai yg baca..lg 1 nk tanya nk bt kat sidebar
ade pengomen tegar cm mana erk

Karukord Jagau's said...

nama aku x de huhuhuuuu

9n0L4 said...

ade jugakkk name kite. huhu. ingatkan dah kurang tegar kat sini. byk entry kina yg meleepas. ;)

cerita best said...

kina npa pakjoe bbh2 x naik pun komen org ajar jap...pakjoe dh bt btl dh

Zee Gee said...

pertama kali datang cni.. slmt berkenalan.. =)

Deqla manjew said...

eh... yg no 2 tu sape erk? haha.. thx kina syg..ni syg kina lebeh ni.. hikhik... x sgka jadi pengomen tegar kat blog ni jugak..insyaAllah jadi pengomen tegar kina selagi hayat dikandung badan... =)

dya bunga said...

tahniah..semua gsf.hihih

Jue Jaynee said...

hhiiikkkk bagus2

izan mama mia said...

tahniah..pada mereka semua...

Mieya Atiera said...

Nama Cik Nur tak pernah miss drpd senarai pengomen tegar. Syabas !

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah tuk mereka...wah bestnyer dpt hadiah dr kina :)

mselim3 said...

hadiah utk saya xder ker?..sedih nie...

N.Aima K said...

wah tahniah pengomen tegar hihihihi

shuhadaothman said...

tahniah pengomen tegar! hehe. nur jgn lupa share hadiah na. hihi

are_lin@yu said...

mrka ini mmg rajin..hihi..gsf lah ktakan..haha

Si Matatajam said...

Ahamdulillah..Owh rupanya ini yg dimaksudkan yek..hi hi..,

wan nurul hezrina said...

ooo nielah mintak alamat ek?huhu terharu hakak dik.banyaklah koleksi kerongsang daku.suka mak!!

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu