.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

18 October 2012

status berairmata darah

 
assalamualaikum..
sedih sangat hati kina..tadi petang balik dari study kat lbry..teros solat maghrib n lepas solat tu terus kina tidur..sebab kina pening kepala..pening sangat2 mungkin sebab kene hujan kod xd..n bila kina dah rasa ok dalam kul 8 suku 2..kina g mandi n siap2 tok ke lbry lagi..sambung study ngan kengkawan..pastu kina dah hampir sampai lbry,kina dapat kol dari kawan sejawatan dengan kina,kate ade meeting..kina cakaplah kina ngah kat lbry study tok paper esok..pastu dia macam tinggikan suara n nada agak marah cakap dye pun ade paper.n leh je pegi meeting..pastu dia letak kol 2..
then kina dah mula tertekan,kina fikir antara final atau meeting..pastu kina kol lah ppp 2..xp tak angkat maybe sebab ngah meetingkan..kina pon teruslah ke rumah ppp(pegawai pembangunan pelajar) tu untuk meeting..pastu kina ketuk pintu bilik dia..then dia tanya siapa pastu kina tunjuk muka dia cakap..
"ruby awak tunggu luar,saya taknak tengok muka awak.nanti saya panggil.."
pastu kina pon kuarlah tunggu dia pangil..
lama 2 kina dengar gelak ketawa..xp x pangil2 pom kina..
kina dah mula pening balik study atau menungu?
pastu kina bagi msg kat ppp 2..
"sy mintak maaf sangat2.xp saya nak study sebab sy x yakin untuk paper besok.maaf cik -----..n doakan saya"

n kina terus balik ke bilik dah xdek mood nak g lbry dengan mata bengkak nangis..(kina x suka nangis xp sekarang kina tengah menangis..)

sampai kat bilik terus kina tulis status nie ha..maaflah status ny agak berserabut macam fikiran kina sekarang...tambah dengan air mata penuh atas keyboard ny ha...

ape2 pon korang semua doakan yang terbaik untuk kina...

susah jugak ek pegang jawatan...doakan kina korang semua....

13 coment cini:

Cik Nur said...

sabo byk2 lah kina, biarlah kat diorg..
yg penting jgn down2..kina study yee..!

Chic Na said...

sampai hati eh dia buat mcm tu. kesian kina. sabar ye. takyah fikir sgt. yg penting fokus utk esok. apepun good luck!

Karukord Jagau's said...

sabar ye....semoga kamu berjaya dgn cemerlang kelak.

wan nurul hezrina said...

alololo cian dier..akk kan bila dah start utk final exam akan lepaskan semua jawatan mmg takleh kasik komitment=)sbb ada org boleh buat 2 kerja tapi akk mmg takleh..mcm nak sambung studi skang sambil kerja mmg takleh.kalau nak studi pasni kena cuti tanpa gaji 2 tahun.huhu

wan nurul hezrina said...

tang banner2 suke suker suker..pastu iklan kina tuh free kera/kalau free nnt taruk ek banner yg kina nk buat tuh=)tq

are_lin@yu said...

siannya nya kina..sabar ya dear..stgh org tu xmmhmi kita..bsalah tu..sabar erk..yg pnting kina tumpu study tu lbh pnting..dorang xblh bg jminan utk kina brjya..smua ats dri kita..so skrg kina pkrkan dri kina dlu ya..

Masz Sidek said...

sabar ye kina... kina buat apa yg terbaik bagi kina...

Masz Sidek said...

sabar ye kina... kina buat apa yg terbaik bagi kina...

dya bunga said...

sabar ye kina.. kina fokus kt stdy..stdy tu lg penting..:D

Cik Aini said...

haish..nape ye dia cenggitu..sabar ye kina..org sabar ni Tuhan syg tau :)

moga sumanya baik2 sj hokay :)

lelamaisara said...

semoga baik2 aje ye kina...;)

Si Matatajam said...

Ala sian Kina...akak doakan semoga segalanya berjalan ngan baik yea dik..

Deqla manjew said...

lantak depa la kina oitt..pikir sndiri sudah la..janji kina suksess exam nnti... =)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu