.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

28 October 2012

kesannya terbukti



assalamualaikum...:)

alhamdulillah barang yang di tunggu akhirnya sampai juga..huhu..
sebenarnya samapai sehari sebelum hari raya aidil adha...






kina beli dari kak ayu..alah cuba korang scroll balik bawah header kina 2..
iklan yang petama 2..ha..yang 2...:)
charcoal mask..


serius kesannya sangat terbukti...



ny sebelum pakai...




sedang pakai..dah kering sedia untuk di tanggalkan..full mang terbaiklah nak tangal 2 segala mak nenek bulu..semuanya tercabut..huhu..termasuklah bulu idong..huhu..(sejak bila pulak pakai dalam hidung..tipu nyh)

ny lepas kina pakai..tengok kat atas hidung 2..tak tertangal lagi..huhu...


dan nyh yang kina pakai kat bahagian hidung sangat berkesan ok..
xp maaflah x nampak jelas sangat..huhu:)
gune hpone murah je..







serius mang terbaik..bukan kina je taw pakai..mak kina..adik number dua,number3,number 4..yang lain  x leyh pakai lagi sebab kecik huhu..mak kina cakap pe..terbaik dari ladang..huhu..dah habis sebotol..selamat beli dua botol lagi satu 2 sorok..huhu..terok betul..hehe..



jadi law korang nak juga bolehlah singah ke blog kak ayu

sorylah..muka kina yang buruk 2..heheh:)



p/s doakan kina cepat sembuh ya...x sihat pulak raye2 nyh..:)

14 coment cini:

izan mama mia said...

owh..mmg berkesan eks..kak xcuba lg...br jer oder dr ayu..nnt tak sabar nak try..

Karukord Jagau's said...

ni kalau kena kat kening ni mau tanggal sume bulu kening nih hehheee

Cik Nur said...

heee..mmg terbaiklah..

moga cepat sembuh.. :)

Chic Na said...

mcm dah tau je semua nak pakai, siap beli 2. huhu..

misz uzmy said...

yg ni mmg baek punye..
Xsia2 beli dua kan.. :-)

Deqla manjew said...

wahh jelas nmpk muka kina..hihi..

Mrs Velentine said...

mmg terbaik kan..semoga kina cepat sembuh

Arina Shamsul said...

wah mancungnya hidung..hehehe..

ramai dah yang pakai mask ni kan? mama lagi yang belum mencuba..hehehe.

dya bunga said...

dya baru nk cuba.haha

9n0L4 said...

wahhhhhhhh. beli due? bak la sini satu. hehe.

Deq's Qienz said...

leh jadi testimoni ayu nihh..hehee bley gak la sy nk try :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak pun dh try ok kan...hehe

wan nurul hezrina said...

heheh akk pun tak order lagi.mmg akan order tunggu lengang2 masa sikit nak letak kat muka..hehe beli 2 bleh kongsi reramai.hehe..tapi warna itam mcm kena dakwat sotong2 takut anak2 akk takut.huhu

shuhadaothman said...

kena order cepat2 ni. hehe

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu