.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

05 July 2014

blog semakin bersawang


salam semua salam kasih dan sayang dari kina untuk semua pembaca yang sudi membaca blog kina nie..
ya ALLAH lamanya kina tak update blog dek kerana kesuntukan masa dan laptop yang rosak..
ni pun ada peluang ke cyber cafe bolehlah belek belek sikit blog...


akak akak GSF rindunya dekat korang semua..lama tak dengan khabar berita kalian...sihat ke sakit ke kina pun tak tahu..

semoga korang semua sihat hendaknya..


insyaallah nanti kina akan kembali aktif macam dulu..
doakan kina semua...


salam sayang
kina

12 March 2014

TITLE: PEPLUM KURUNG








Baju kurung sangat terkenal dalam kalangan wanita malah bagi kita ianya adalah salah satu pakaian nasional yang melambangkan jati diri kaum Melayu. Ianya telah popular sejak zaman sebelum merdeka lagi malah mungkin jika dilihat sejarah kewujudan dan penghasilannya memakan masa lebih seratus tahun!



Jika dilihat kembali stail baju kurung ianya sentiasa mengikuti arus fesyen terkini. Malah saban tahun terutamanya ketika sambutan Hari Raya Aidilfitri kita dapat lihat kemunculan gaya baju kurung yang baru. Baru-baru ini rekaan baju kurung wanita memperlihatkan transformasi yang begitu ketara.Banyak rekaan yang lebih moden dan fresh dihasilkan dalam pasaran baju Muslimah Malaysia. Ini memberikan kelebihan buat peminat fesyen dalam kalangan wanita dalam memilih pakaian Muslimah yang sesuai buat mereka.



Antara yang menjadi tumpuan ialah peplum kurung.Baju peplum kurung wanita yang diberikan sentuhan moden dilihat lebih stylish dan dapat digayakan untuk apa sahaja majlis keramaian seperti majlis perkahwinan, majlis makan malam dan sebagainya. Selain daripada itu, ianya turut sempurna untuk dipakai ke pejabat.Memakai peplum kurung memberikan anda penampilan yang sopan tapi cukup anggun.










Pereka-pereka fesyen tempatan kita yang berbakat seperti Jovian Mandagie, Hatta Dolmat (kina peminat hatta dolmat.)dan Rizalman Ibrahim turut tampil dengan koleksi baju peplum kurung moden mereka. Malah koleksi mereka yang dikeluarkan khas untuk sambutan perayaan Hari Lebaran menerima sambutan yang cukup luar biasa daripada orang ramai.Ternyata peplum kurung adalah pilihan yang terbaik untuk koleksi baju raya anda!






Menggayakan baju kurung ini tidaklah sukar kerana memakainya sahaja memberikan extra ‘oommphh’ kepada penampilan anda. Namun anda boleh menambahkan sediki taksesori untuk penampilan yang lebih elegant.Padankan baju Muslimah anda dengan beg tangan wanita dan sepasang heels. Bagimereka yang berhijab, pakai tudung atau shawl dengan padanan warna yang sesuai.



Beli baju peplum dress anda secara online kerana kini terdapat banyak website online shopping Malaysia yang menawarkan pelbagai tawaran menarik ke atas koleksi baju kurung moden wanita online. Untuk tutorial cara menggayakan pakaian Muslimah ini anda boleh layari blog atauYoutube untuk video tutorial seumpamanya :)




11 February 2014

WIDE SHAWL COTTON MURAH HANYA DI WIDE SHAWL HOUSE..

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...
WAH WAH WAH...

lamanya x berupdate blog nie...
selalu buat auto publish ja...
pastu komen komen pon tak di balas lagi..
dan tak berblog walking...
now tengah sibuk n final semester...
dan perniagaan...
alhamdulillah
semuanya berjalan lancar...

NOW NAK UPDATE SALES!
SALES!
SALES!
SALES! 
WAW....
WAW....
WAWW....

PRINTED WHITE SHAWL


HARGA RM24
POSTAGE FEE RM6 SM RM9 SS
SAIZ 1.8M X 1M
MATERIAL COTTON VISCOSE
PM W/S 0145103096



NOW ONLY RM16/HELAI
POSTAGE FEE RM6 SM RM9 SS
SAIZ 1.8M X 1M
MATERIAL COTTON VISCOSE
PM W/S 0145103096
sold out


sold out




sold out

sold out

sold out


kiri sold out






sold out

sold out
CEPAT CEPAT PROMOSI SAH SELAGI STOK MASIH ADA...

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu