.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

29 October 2012

darah ku naik..alamak.

assalamualaikum..huhu:)
sihat x semuanya..
haha..yang x sihat 2 mesti sebab banyak makan daging kan..huhu..
samelah kita...
sedih pulak raya2 nyh x sihatkan tengok jelah orang beraya..huhu...
balik raya kak kampung ri 2 bermanje ngan nenek..suruh urutkan..
huhu..manje x?
kina dah sihat sikit..korang taw kenape kina sakit..huhu..
actually kina x leyh makan sangat daging..
sebab?
kina ade high blood presure..(pelik x?)
huhu..kina rase sebab kina nie jenis yang suke pendam perasaan..(bukan perasaan cinta ya kawan)
perasaan macam marah or sakit hati or x suka or di perbodohkan..dan lain2...
kina akan simpan je dalam hati..
xpandai nak marah,xpandai nak bercerita...
selalu bercerita kat mak je..huhu..2 pon law benda 2 x mengaibkan orang lain..
moga ALLAH menutup aib kina di akhirat..
dan korang juga..
huhu..gambar raye?
alamak xdeklah..huhu..sebab x sihat sangat xp law nak tengok jugak g la blog adik kina..mungkin ade kod..
huhu..oh ya..adik kina spm tahun nyh doakan dia ya..:)

oh ya...perasan x lagu kat blog kina dah bertukar..ape pendapat korang..
jom comment..huhu:)

15 coment cini:

Cik Nur said...

Moga cepat sihat, dan jgn mkn daging byk2.. :)

Deqla manjew said...

wahh mnjenye ngan nenek...sis deqla dah lama xde nenek...huhu...lepas ni jgn mkn daging yer..lagu blog kina x dpt la dgr kat opis ni...huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kina ada darah tinggi?seyes.....

Insyaallah semoga adik kina berjaya dlm spm :)

Deq's Qienz said...

lagu adele..ok jew..kalo kina suka.hihii..ohya get well soon ya..smg adek kina mdapat kputusan cemelang wish her a gug luck n do the best :)

Kesuma Angsana said...

jaga diri yek

Mrs Velentine said...

bahaya tue dik..akak pula low blood presure,,hahaha,,best lagu ni

izan mama mia said...

mg cpt sihat..bykkan berehat,...err..akak mute volume xdgr pun lagu sbb mia marah kalau tetiba dgr lagu,...mesti best laa lagu tu eks,....

Chic Na said...

lepas ni kena jaga kesihatan tau. :)

Karukord Jagau's said...

haa lps ni kalau ada apa2 jgn simpan....meh citer ngan abg KJ ye ^__^

hazwan hairy said...

mkn dging byk sgt la tu...moga cpt smbuh..hehe

Dayana Bahar said...

muda2 jangan sampai ada darah tinggi huhu

wan nurul hezrina said...

lah muda2 lagi darah dah naek acaner2?kena kawal lah2 garam gula n jgn mkn masin2..huhu

nurulpun takdok gambar raya..ada gambar bby jer..

dya bunga said...

good luck tuk adik kina..:D

Si Matatajam said...

La...adik Kina sama umoq ngan adik akak la yg Si bongsu tu...gud luck untuk dia...

Si Matatajam said...

Sama ngan mak akak, dia pun tak bleh makan daging...kira senasib la raya ni kita tak bleh beraya sakan ye dik..hu hu...

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu