.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

08 October 2012

ben ashaari...



agak2 korang kan ben ashaari penah x masok blog kina yang x seberapa nyh??

curius lah nak tahu...

nak kate ade jejak xdek pulak...

hehehe....

10 coment cini:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kena tanya abg ben sendiri tu hehehehe

izan mama mia said...

kina ada folo dia ker..akak tak tahulah sbb mmg tak folo dia..haahaha

Deqla manjew said...

haha.. bro ben jadi silent reader kot..xpe, nnti sis deqla soh bro ben masok blog kina yer.. hihi

Masz Sidek said...

insya-allah... klau kina selalu tinggal jejak kat blog abg ben... pasti abg ben akan jejak kat sini...

Mrs Velentine said...

ntah lah ek,,dia just follow blog akak bila kak follow dia..baca tak tahulah..sebab tak pernah terima komen pun

Cik Nur said...

cubalah request kat abg ben.. :)

Deq's Qienz said...

Nice pinky..

LYAfrina said...

say hihi kat BA

Si Matatajam said...

Cantik blog Kina..makin Kemas..warna pun makin sweet.. Errr..betoi tu kena Tanya Abg Ben sendiri..blog.Kak M ni follow pun tak hu hu...

Solehah Shamsuddin said...

hehe rajin2 kan diri utk sll komen blog abg ben n jadikan diri sndiri peramah. Insya-Allah abg ben akn sudi jenguk sini. itu je tips akak leh gtau :)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu