.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

08 October 2012

kau memang



perbualan ngan seorang rakan

  

cube korang tengok sampai hati dye pangil kina mak cik..
geram betul kina...

umur kami sama cube bezanya dya sekarang degree(lepasan matrix)
kina diploma..

haha..pastu boleh pulak dye cakap kina x pandai masak..
memang sengal lah dia nyh..
kina pandai masak okeyh..masak air n masak meggie..
*kina pandai lah masak..sket2 2 boleh lah..x lah sampai tak tahu paper..cume kina malas..malas sangat nak kedapor..korang taw kenape sebab mak kina sangat pandai memasak..law dia masak mang tambah2 satu family..jadi kina nak gunakan peluang nyh tok  rase masakan mak kina puas2..betul x?dah la jarang ad kat umah..


hahaha..actually kawan kina nyh adelah anak cikgu skolah kina..kami penah satu kelas untuk beberapa mingu je law x silap..pastu dye tukar mrsm..budak cerdik lah katekan..kina pulak x isi borang pertukaran..dia baru pin dah ke skolah kina n pindah lagi..ayah dye cikgu baru waktu 2..baik ngan ayah dye sebab kina budak sukan n fasilitator perkhemahan..:)

2 coment cini:

Deqla manjew said...

ok la tu.. drpd dia panggil kina nenek.. haha

Solehah Shamsuddin said...

haha dia nk gurau2 manja je tu :)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu