.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

08 October 2012

saranghaeyo GSF


assalamualaikum..mood.mood.mood.mood..huh..mood kina dah datang..dia datang..hehehe...ape ja lah kau nyh kina..study ka belum entah 2...sabau jelah kan..hehe..xd buka dashboard,then scroll ke bawah tok blog walking..pastu jumpe lah satu post dari satu blog nyh..blog nyh adi inspirasi taw untuk kina terus berblog..ha..law korang nak tahu ape  sumber inspirasi kina dalam berblog kina akan cakap pemilik blog 2 lah..kenape?


banyak tanye pulak korang nyh..hehe..jangan marah noo ..sebab blog beliau sentiasa kemas..dan beliau sangat2 lah rajin..ko taw..dia nye doodle semua cantik2 taw..jeles i u..pastu yang paling best sekali cara penulisan dye bersetail..ko tau besetail?eh ku ny banyak tanye pulak...

hehe..ok..siape kah beliau?beliau adalah pengasas produk kecantikan yang femes di dunia.hahaha..guraw jelah..beliau adalah pengasas kepada geng segar follower..alah..ko mesti tak taw ape 2 geng segar follower..nah meh bace sini ...


ape kaitan ngan tajuknye kina? kaitan dye,ha meh nak habaq mai..kina gembira sangat yang kina terpilih untuk masuk ke dalam group yang sangat2 segar nyh..thanks kepade yang syorkan nama kina..kak deqla..dan yang lain2 jugak... sangat2 terharu yo...ha..menitis ayak liur tulis entry nie taw..(air liur boleh meleleh ke?)

huh..dah terharu sangat nyh sampai hilang kate2..
pape un yang paling penting kina nak cakap..kina akan wat yang terbaik untuk memakmurkan gsf..yang kicintai..:)love.love.love,love....saranghaeyo...



thanks untuk semua..:)

11 coment cini:

Deq's Qienz said...

tahniah kina jadi ahli gsf yg baru..

are_lin@yu said...

thniah kina ;-)

Cik Nur said...

selamat datang ke GSF..!

salam perkenalan kina.. :)

izan mama mia said...

tahniah..welcome kina...akak folo eks..ish..nak panggil mama pun tak per..

izan mama mia said...

oopst silap dh folo rupanya..tu la pasal..ekekeke

Arina Shamsul said...

TAHNIAH DEAR :)

WELCOME :)

Si Matatajam said...

Welcome to da club Kina..

Deqla manjew said...

Tahniah..welcome to da club!!

Cendol said...

salam,
kina kina!!wahhhh dah jd ahli gsf!! kina,tenkiu sgt kasik cendol header tu.cendol suke.simple je.nanti bila berkesempatan cendol pasang ye.thanks so much :) salam ukhwah .

Chic Na said...

welcome kina. moga sentiasa segar. ;)

Solehah Shamsuddin said...

tahniah kina jadi geng GSF yang baru :)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu