.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

04 October 2012

blog berwajah baru



assalamualaikum..ha?pelik tak korang datang berkunjung ke blog kina?ye ker blog kina nyh..haha..actually kina dah lama nak tukar..semua2 nyh sebab kina rasa blog kina terlampau terang dan menyakitkan mata..dengan warna hijau kegemaran kina yang striking 2..hehehe...hari nyh barulah kina dapat godek2.html kod 2..
dan selepas 5 jam..inilah hasilnya..walaupon ade lagi yang patut di perbaiki dan di baik pulik..xp kina rasa cantik dah nyh..korang asa cam ne ok x?

hehe..lebih tenang dengan blog baru kina nyh..hehe..tenang je..hijau kebiruan..
ok jadi oklah kina nak sambung study pulak..hehe..next exam dah dekat..bace blom habis lagi...
lain hari,lain kali kina post entry lagi...

ape pendapat korang tentang blog kina nyh??

15 coment cini:

Deqla manjew said...

cantik dear... :)

are_lin@yu said...

hehe ltk lah warna biru..i like..hihi

kinara kinatara said...

@Deqla manjewthanks akak deqla..:)

kinara kinatara said...

@are_lin@yuhehehe..kina suke hijau..sebab 2 asas nye kene ade hijau jugak..

nis said...

hai.. waa comellah... Jom tgk blog baru saya ^^

http://heesicca.blogspot.com/

MAY said...

ok je kale ni..

*x mcm preggy ke..ayoo...hihi

Arina Shamsul said...

nice dear..kemas je :)

dya bunga said...

dya ingtkaan slh masuk blog..haha

lelamaisara said...

oh dah bertukar ye..dah lame akak tak datang sini...ape pon ...cantik la....

lelamaisara said...

dah lame akak tak datang sini....dah bertukar rupenye..cantik....

Si Matatajam said...

Wah dah berwajah baru..nice ^_^

kinara kinatara said...

@Arina Shamsulthanks mama:)xp xd secantik blog mama:)

kinara kinatara said...

@dya bunga hehe..dah btol lah nyh blognye/...:)

kinara kinatara said...

@lelamaisara hehe..thanks akak..

kinara kinatara said...

@Si Matatajam :)
thanks akak:)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu