.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

13 October 2012

contoh blog yang penah kina edit




post nyh kina cuma nak memaparkan antara blog2 yang penah kina edit..blog kengkawan kina dari GSFian..

jom layan..


100% edit dari kina..header yang simple dan transparent...
bahagian header
bahagian body 





header

body

footer.


sedilit promosi..pemilik blog ade menjual charcoal mask:)
seperti yang kina tahu,benda nyh law kat kedai online lain jual mahal..
xp pemilik blog nyh ambik harga duit minyak je..
n post penghantaran.jadi jangan malu jangan segan..



bahagian header(header bukan dari kina)

body


\\

pemilik blog juga ada menjual cheese dan serbuk puding..


JIKA BERMINAT BOLEH DIRECT SMS DIEYNA OR WHATSAPP DI 019-2481068.
NAK TEMPAH KAT FB PUN BOLEH
KLIK SINI YE
D HANNAH SHOPPE




ok..kina rase ade lagi yang penah kina edit xp kina lupa linklah..hehehe..nanti kina post lagi ya...
jadi sape2 yang nak edit blog dengan kina..bolehlah hubungim kina ya..
insyaallah harga yang berpatutan kina tawarkan untuk anda semua...:)

insyaallah...:)

5 coment cini:

Karukord Jagau's said...

cun2... :)

dya bunga said...

macam knl lh blog yg first tu..haha.. thanks tau kina

Deqla manjew said...

Blog yg atas tu sape punye kina?..

wan nurul hezrina said...

wah wah promot2..mmg terbaik bussniess dowg.sama2 kita support..

Mrs Velentine said...

promosi utk ayu...hehe

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu