.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

17 October 2012

pengedit blog mahir

assalamualaikum..dan salam satu uitm di hatiku..
eh..silap..salam satu blogger..
blogwalking di hatiku..hehehe..
entry kina kali nyh kina nak kenalkan korang kepada 3 blogger yang gempak nyh..
petama
cik rose

cik rose nyh edit blog cantik-cantik taw templete dia...law korang nak tengok contoh korang leyh pegi ke sini.. dan harga yang di tawarkan pom berpatutan..law x silap kina rm 10..bebaloi lah kan..x rugi pown law korang edit..korang pastinya akan beruas hati..:)mesti cantik punya lah blog korang nanti..
kedua
jia creatif felt
kak jia ny pom pandit edit blog..blog yang dia edit semua kawai2..dan cun2..x pecaya singah blog dia n tengok sendiri hasilnya..anda pasti terpukau..harga yang di tawarkan pom berpatutan..
ketiga
eca




akak ny pom edit blog cantik2..siap dengan pakage lagi..x pecaya terjah aja ke blog beliau dan tengok hasil2 yang dia edit..cantik2.semuanya..:)harga..angaran rm 20 macam 2 lah..sangat berbalaoi dengan pakage watermark header dan banner:)



jadi tunggu apa lagi jom tukar kulit blog anda semperna aidil adha yang bakal menjelang x lama lagi..yuk..:)


tambahan promotion..
mula2 kina letak 3 blog kat atas ja kan..
lepas kina pikir2..perah punya perah kina x masukkan nama mama kesayangan..
sapa dapat teka siapakah gerangannya..
betul mama arina



actually kina x pasti mama ada ambik tempahan edit blog atau tak..
xp mama adalah antara blogger yang blognya sangatlah osem n kawai..
mama sangat pandai dalam edit mengedit nie..
hang x pecaya hang pi lah blog dia..x nyesal punyalah..
n law korang nak edit blog dengan mama,cuba tanya mama tawarkan x?
blog yang mama edit sangatlah comel..pecayalah kata2 ku ini..:)

ade lagi x yang kina tertinggal?


15 coment cini:

Cik Nur said...

Kina pun pandai gak bab2 edit mengedit ni..nur xpandai..huhuh

Cinta Misteri said...

Wah, n3 promote ni. Their 3 ladies mmg awesome.

Salam 3U yg dh CiM menuntut. Cheewah, nk jugak tu.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

betoi tu kina..tiga2 tu hebakk belaka bab edit mengedit hehe

Karukord Jagau's said...

saya dh kenal dh hehheee

Dayang Syazwani said...

tringin nak terer wat header mcm dorg..
huhu.... ni nak edit gambar pun tekial2.. apa lagi nak wat servis buatkan header org lain

Dayang Syazwani said...

tringin nak terer wat header mcm dorg..
huhu.... ni nak edit gambar pun tekial2.. apa lagi nak wat servis buatkan header org lain

Deqla manjew said...

smua kenal kecuali eca.. lgpun x leh masok blog eca tu...huhuhu

Mrs Velentine said...

semua MV kenal

wan nurul hezrina said...

semua dia atas mmg kreatip..cik rose2 baru jer akk buat templete kat dia=)raya aji baju baru..hehe..

kinapun teror edit gak.yangtak terror akk.jew.hehehe

Noor said...

mmg stuju sngt..depa ni pndai sngt edit2 blog..punya la cute blog depa..

Arina Shamsul said...

oh blog mama pun ada..thanks honey :) muah..ihik

actually mama tak ambik tempahan lagi dear :)

Cik Aini said...

eh..apasal nm kina xde pun..kina pun pandai gak kan..
bestlah pandai bab2 ngedit bagai nih...jeles tau :)

izan mama mia said...

ada,..kina pun pandai gak...hihiih...

waniey syaz said...

dah klau pndai edit2 2 ajar2 kn lah..

Eca Dwinky Asha said...

bru perasan entry ne..hahaha....
thanks Kina :)
kina pun skrg da amik tmphn kan..klu sis tolak kt kina oke x?..sbb kdg2 xlrt.hehehe

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu