.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

24 October 2012

menungu:)

assalamualaikum..korang wat pe..borinklah..x taw nak wat pe hehe..
actuallly kina tengah tunggu pakcik post laju..hehe..
kenape?
sebab kina nak mencuba pakai carcoal mask..huhu..
kina x penah guna pape product untuk kulit un sebelumny..jadi nak cuba..
law bekesan nak pakai selalu..
tengok feed back semua cakap ok..jadi nak cuba..
huhu..
semalam daim dah sampai..huhu...x sabarnya...
hehe..apelah kina ny..macam 2 pom nak cerita..siap wat entry ag..
xp sebenarnya ade satu lagi...
meh rapat2 nak g taw satu rahsia nyh...
ha..korang kenal x deqla?alah kak deqla yang kecil molek 2..alah korang nyh ny ha kink dye..
http://norumara.blogspot.com
ha kina siap bagi link lagi..sape yang x kenal 2 g kenal cepat2..
kenapa ngan kak nie..hahaha..
sebenarnya kina msg kak ayu..
sebab tanya ada number kak m atau x..
then kak ayu cakap xdek..pastu mintak number kak deqla..
deqla ade number kak m..huhu..
kenape lagi?
kina msg kak deqla n tanya number kak m..
pastu lupe nak kenalkan diri terok betul..
pastu kak deqla call..
tahu ape?
suare kak deqla best..kina suka dengar...waaaa..
patutlah nyanyi pom sedap..huhu..suka2...
2 je nak cakap...
eh ade lagi...
kina sayang gsf sampai syurga:)
huhu


jom terjah mereka yang kina mentionkan...jom..:)
x rugi taw..depa semua baik2...:)

18 coment cini:

izan mama mia said...

kina,..past no deqla kt akak,..akak nt wat miscol..nnt leh dgr sore seksi deqla..hihi...

Cik Nur said...

Serius rasa nak call deqla dengar suara dia..hihihi :)

Deqla manjew said...

haha.. memandai je kina ni la...wat sis deqla shy2 cat kat sini tau..tau tak, seblm baca entri kina ni nur call sis deqla lerrr... hahaha..katanya nk dgr suara deqla..huh malu i tawwww...kina punye pasal la ni..tp kan suare nur ld sodap..rockers malaya!!! haha :p

Cik Nur said...

Serius..! Sedap... :)

Deqla manjew said...

@Cik Nur
dandan la sedap nur ni..bukan boleh makan pun.. haha...

Si Matatajam said...

Goreng pon sodap ha ha! Memang padan suara tu ngan tuan punya badan la Kina... Orang cantik suara pun sweet ja kan...
p/s: ha bleh la ngap puas2... Err condition cekelat tu ok tak?

Chic Na said...

wah siap bercalling2 lagi korang ek. huhuhu..

Cendol said...

wahhh haha nak dngr suara madam deqla jugaaaaaaaaakkkkk!!!!

Kesuma Angsana said...

nak wish selamat ari raya aidiladha juga

D i n said...

hehe bleh blog walking hehe din tejah ye :D

LYAfrina said...

hehe.. mesti sura deqla ni manjew je..eyh..patut nme deqla manjew kan.. hehe

salam aidiladha kina

Cik Nur said...

@LYAfrina haaa..betul tekaan Lya.. manje tau suara deqla....

Deq's Qienz said...

Hihii compom deqla kembang..hahaa..tp suara dia mmg mnja kan..hihii prnh juga dgaq suara dia..hihii

Cinta Misteri said...

hahahaha...lawak lah u all ni siap main miss call2 plak...ihikksss... cer tanya 2 org GSFian yg dah berkaroks ngan Deqla tue, manja ala2 siapa suara dia tue... :
:)

Si Matatajam said...

Jenguk2 Kina tengah malam..dah tidoq ka?

dya bunga said...

kalau kina jumpa deqla dpn2 lagi geram..kecik je..hihi..

9n0L4 said...

ni teringin nak dgr sore deqla ni. hehe.

wan nurul hezrina said...

kina nak num deqla jugak.nak dengar sore retis..hehehe

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu