.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

12 November 2012

you can see this

kali nyh kina nak bagi taw korang tentang result kina...:)

sebab ade sangat seorang 2 kepochi 
nak taw sangat sal result kina kan...
beria benor dia...
(maaflah kina gune kata kasar sedikit ya)
law korang nak taw kina xnak ambik taw pom pasal result dye..
xp dye g sengal2 ubi tanya kina 24 jam pasal result kina..
macam annoying kan..
result ko ko sorok2..
result aku bukan main kau nak selongkar kan..
*maaf korang luahan perasaan kejup..
yang nyh result kina semester lepas...
walaupon dapat 3.05 je..xp kina berpuas hati..
sebab kina ngan hasanah dan aqilah(alamak dia dah deaktif fb) 
kiteorang mang study tahap gaban lah waktu sem 2 2..
muka kiteorang je kat leberi 2 ha...hahaha..
sampai encik 2 dah kenal kami..




xp sejak masuk je sem 3..kina asyik bz je memanjang..
x leyh nak salahkan JPK jugak sebab 
semuanya terpulang pada diri kita kan?
mungkin kina yang x pandai manage masa..
huhu..
dan keputusannya..agak tidak memberangsangkan..



serius..
2.62 je..
terlampau jatuh di timpa tangga kina nyh..
dan kina pasti nanti naik sem mesti PPP
tanya result semua orang kan..dan kina pom x taw nak cakap ape..
korang ingat lagi x tentang entry kina nyh
dan keputusan yang kina dapat adelah c..(calculus 1)
dan law korang nak taw..kina semua test n quiz kina skor..
dan kiranya emosi kina tergangu 
di malam final..dan terbawa2 hingga ke final..
xp kita x ley nak salah kan orang kan?
xleyh tunding jari kat orang kan?
sebab kita kene muhasabah diri kita sendiri
ape salah kita...
ape yang lebih baik untuk kita...
betul x?


*maaf atas entry emosi ini...



korang doakan kina untuk sem depan..ya..
sebab sem depan lagi mencabar...




p/s:kina bukan budak pandai...




autopublish entry...nanti kina balas hutang jejak korang...yuhuuuuu..:)


senyum lima minit..


21 coment cini:

Shakira Pathi said...

Jangan putus asa lagi Kina, chaiyok2 :D

Cik Aini said...

alolo sian adik kak nih ;p
biar lah org mcm tu,jgn layan sgt..biar dia mereng srg2.hahaha

**next time jgn studi hard tau tp study smart hokayy ;p

dah2..xmo emo2 erkk :)

Cik Nur said...

boleh jadi pandai..!
lepas ni tumpukan study ye.. :)

kina boleh..!

dya bunga said...

jgn sedih2 ye..mana tahu sems depan kina dpt dekan pula

Che Rosliza Che mat said...

Boleh usaha lagi kina....Good luck untuk Semester 3..

Chic Na said...

InshaAllah kina. kena tingkatkan usaha. kina belum gagal lagi tau. masih boleh improve lg. caiyok kina. :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

kina, ok lah tu result,,syuko semua lulus,,

mudah2an sem depan dapat 4flat terus,hehe amin

Akira Al-Fateh said...

Salam,

Mula2 terkejut,apesal cam kenal je status tu. :P

Sy paham pe Kina rasa sbb sama2 jatuh tergolek. Tapi takpa, next sem kan ade.Boleh start over. :)

Kina bertuah tau,ade org tanya.At least Kina tau dia ade fikir psl Kina.Saya ni org tak tanya,nampak beno takde org peduli hehe :)

intanfirdaus247 said...

Hye Kina,,xper, kak intan dulu masa zaman belajo kat u dulu ada naik turunnya result...yg penting jangan patah semangat ye cayang..:)

Si Matatajam said...

Teruskan berusaha yea Kina...jgn patah semangat tau..

Deqla manjew said...

xpela kina...alhamdulillah dah tu kan....mmg anoyying la dgn org mcm tu...dulu masa skolah ade gak mmbe mcm tu....sebok nk tau result pekse...bile kite lebeh sikit mule la mcm2...xleh tgk kite lebeh agknye.. haih

Mrs Velentine said...

ok keputusan tue tp kena tingkatkan lagi yea kina

lelamaisara said...

jangan emosi emosi dik...sabar k...:)

yana aina said...

result klu boleh maintain kn or kasi gempak lg. kalau jatuh tak cantik ... moga sem depan bagi gempak ok. gudluck dear ^^

Cinta Misteri said...

Sem dpn berusaha lbh gigih yep dik..

redza said...

buat yg terbaik yer tuk sem depan..insyaAllah akan dpt yg terbaik

pha is said...

okay la tuh.. next sem bleh usaha lagi... heheh

Hatimi Tahirruddin said...

takpe kina...sem depan kasik score baik punya...

wan nurul hezrina said...

takpe.dh blalupun.pasni tok nxt sem pulun k.kalu xlrt aktif xpyh pegang.dok studije dlu.tkt kina jenis kna fokus satujer benda..

Ain Dzaya said...

masih ada masa lagi kina...ada lagi 3 semester ek? make sure part 6 nty CGPA 3.5 above..nty senang sket nak amek degre..tak perlu la kene amek suplementary, rayuan degree bagai..yg penting..grade on the spot...

sekali jatuh, susah nak baik, hope kina struggle utk sem2 mendatang...supaya dapat cgpa 3.5 above..:)

Ain Dzaya said...

masih ada masa lagi kina...ada lagi 3 semester ek? make sure part 6 nty CGPA 3.5 above..nty senang sket nak amek degre..tak perlu la kene amek suplementary, rayuan degree bagai..yg penting..grade on the spot...

sekali jatuh, susah nak baik, hope kina struggle utk sem2 mendatang...supaya dapat cgpa 3.5 above..:)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu