.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

05 November 2012

update padat


assalamualaikum..
korang pe khabar?
sihat ka?
okeyh kina pom x berapa nak sihat nyh selesema sikit...huhu..
macam nak demam cam 2...
benda nyh selalu terjadi law kina nak tukar musim...
kina kan dah balik US hari nyh..
2 yang jadi cam 2 2..
kina nak g taw korang nyh andai kata dalam
 seminggu nyh kina x ke blog korang itu maknanya kina tersangatlah bz...
maaf ya semua...kepada rakan GSF kina, BLOGLIST jari menari dan gempak...
law tiade jejak dari kina ke blog korang...


harap korang still sudi singgah kat blog usang kina nyh..huhu...:)

okeyhlah nyh kina nak bagi jadual kina untuk korang ok..

6-10 november->meeting JPK(jawatankuasa perwakilan kolej) 
10-15 november->latihan untuk karisma(kayak)
15-24 november->berlangsungnya karisma
24-30 november->pemimpin mahasiswa(status tidak dapat jawapan lagi)
1 disember->bermulanya semester baru..yeah...




jadi kepada para peserta yang nak join segmen kina jangan sedih2 ya law kina lambat ke teratak kina..sebab yang pastinya kina akan ke teratak anda bila kina berkesempatan..
kina akan curi jugak masa untuk online blog dan keteratak anda..huhu..sebab blogging itu dunia ku..huhu


okeyh sekali lagi thankis sebab sudi support kina sehingga sekarang...
jasa kalian kina iringi dengan doa semoga sejahtera selamanya..
amin.


ossp...doakan kesihatan kina jugak ya kawan2...:)


22 coment cini:

Mrs Velentine said...

wah mmg padat oh jadual

dya bunga said...

dya pun xberapa sihat..huhu..bz nya kina..

ShimaSalleh said...

semoga cepat sembuh yer :)
Take care

Dunia Wilma said...

Sekarang nie memang musim sakit...
Banyakkan minum air ya Kina ^_^
Takpa, dahulukan yang penting k dear..

Yana Aina said...

take care ^^

Jue Jaynee said...

jue sakit perut

are_lin@yu said...

padatnya jadual kina..huhu..jgn lpa mkn ubt ya kina ;-

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh saye pon seseme gak ni, musim ujan kan,,

heheeh bz nye dia,,appepon tke care ye =)

cerita best said...

wahhhhh padat dan entry pun padat hehehe

nanieybarnieylurviey said...

padatnye!!!
jga kesihatan kina.. cegah sebelum kena.. :) musim org sakit skang nih

Cik Nur said...

nur pun bz sikit minggu ni..huuhuhu

miz ruha said...

sungguh padat sekali...
jangan lupa jaga kesihatan...
kalau sakit cepat2 makan ubat.. =)

wan nurul hezrina said...

wahhhh bz nyer kina..takper dahulukan yang penting.akk dapat dah kerongsang kina tq taw..lawa akk suka nnt esok insyaallah akk update=)

Arina Shamsul said...

dahulukan mana yg penting dear :)

take care :)

9n0L4 said...

moge sihat cepat ye kina. sibuk berpada pada. hee.

Karukord Jagau's said...

moga sihat saja ye :)

Chic Na said...

kami faham. jaga kesihatan tau. :)

Deqla manjew said...

deqla pun baru baik demam..cuma selsema dok ada lg ni..huhu...ger well soon dear..wahh...blog berwajah baru lg.. :)

Cik Aini said...

kita sama2 bz la kina..xpe2
dulu kan yg mn penting yg lain tu pelan2 kayuh hokayyy :)

Si Matatajam said...

Amboi bz la Kina lps ni yek..

Ain Dzaya said...

amboi bizi kemain kina..tapi aktive biar balance dgn study jugak taw...kene pandai manage masa dgn semua aktiviti..supaya tak ketinggalan / malas...
p/s: sem nie tak boleh jadi OC dah, sebab dah part 6..sedih T___T

Ain Dzaya said...

amboi bizi kemain kina..tapi aktive biar balance dgn study jugak taw...kene pandai manage masa dgn semua aktiviti..supaya tak ketinggalan / malas...
p/s: sem nie tak boleh jadi OC dah, sebab dah part 6..sedih T___T

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu