.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

26 November 2012

bunga bunga cinta

alhamdulillah murah rezeki lagi...
pada 22 hb 2 kina sampai umah malam dalam pukul 11.30 macam 2 lah..
dan belom sempat melaangkah masuk rumah lagi adik dah cakap macam2..
huhu...siap menghulurkan lagi..
banyak taw kina dapat cenderahati 
dari rakan gsf..








jadi law korang nak ke blog kak wanie tekan je setiap 
perkataan kat atas anda akan terus di bawa ke blog purple nya.

to kak wanie..
thanks untuk cenderamata 2...
kina suka sangat warna warnie dan menyerlah..:)
comel.comel.come.nanti kina up entry kina letak setepek gambar kina pakai kerongsang 2 taw...:)
huhu






http://1.bp.blogspot.com/-OlZKqI0O96E/ULNTv_ZpnJI/AAAAAAAAFNc/O_nXRovMg3g/s1600/kak.png
kina dapat bagi 2 je kat akak..huhu...cara nak pasang kat bawah....thanks akak:)


DASHBOARD > DESIGN > ADD GADGET > HTML/JAVASCRIPT > COPY CODE KAT BAWAH NI


<style>body {cursor:url(URL ICON), url(URL ICON), auto;} </style><a href="LINK blog" target=_blank><div style="height: 50px; width: 50px; position: absolute; top: 0px; left: 0px;"> </div></a>


URL ICON : Letak url icon cursor.
LINK BLOG : Letak link blog.

25 coment cini:

nanieybarnieylurviey said...

Cntik!!! :)
Eh kt bwh tu da mcm tutorial da :)
Kina busy lgi ke??

Deq's Qienz said...

bestt la murah rezeki..ehh kina keychain akk dah smpy ka blum??xkan xsmpy kot..

Eiqa Almond said...

wahhh wahh..
tahniah..
untung lee kina.. :D

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantiknya,,warna die tu menarik sgr,,kalerfull =D thniah kina

Hatimi Tahirruddin said...

tahniah kina....

Cik Nur said...

cantikk..warna warni....

aReLaN said...

dah lama tak aktif dalam GSF tu.hmmm..kiut je bunga tu.hehe

Chic Na said...

colourful gitu, seceria kina. ;)

9n0L4 said...

wahwah. comelnye curser. nak jugakkkk. haha. sibuk je kan.

Solehah Shamsuddin said...

wah cantiknya brooch :)

Nur Amalina Maisarah said...

kina nak sponsor GA Mai ke :D add me dekat fb ye Kine :)

Si Matatajam said...

Brooch cantik dibalas cursor cantik... Totally canteekkkkk..

Jue Jaynee said...

bestla...group blogger ye?

Arina Shamsul said...

mama pun dapat hari tu,:)

waniey mmg pemurah orangnya :)

Deqla manjew said...

cntk..smua GSF dpt..kina br dpt ke??

p/s : brooch kina deqla x dpt pun..tp xpela dah xde rezeki..posmen curik kot.. hihi

Dayana Bahar said...

Akak pun dapat bunga bunga cinta ni

are_lin@yu said...

comel...warna pelangi..hihi

N.Aima K said...

saya pun dapat..dah pakai puuun hihihi

dya bunga said...

cantik lah brooch tu

Karukord Jagau's said...

Aku x dpt pun.....heheee

Cinta Misteri said...

Yep yep. Sumer gsf dpt. Nnti leh pkai sama2. CiM gantung kt tumbdrive je buat masa ni.

Nurmujahidah Ismail said...

muja datang sini and follow :)

izan mama mia said...

bunger laa cantik..hihi

Deqla manjew said...

ehh... wanie dpt cursor nama dia la..comel..kalo kaler pink mesti lg comel...deqla nk jugak bule? hikhik.. x psl2 mintak.. (muka x malu :p)

Mrs Velentine said...

wah cute brocch

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu