.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

04 November 2012

blog berwajah comel


assalamualaikum korang:)
buat ape 2..huhu..
perasan x blog kina dah berubah lagi?
ya..kali nyh bukan kina yang edit ye..
sebab 2 lah lawa semacam kan..huhu
kalau kina yang edit..mesti jadi biase2 je..huhu..

ingat x entry kina yang nyh
http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/11/blog-baru-kina.html

haaaa yang kina cakap blog felt kina 2 ha?

dan sekarang blog kina sendiri pula yang berubah wajah..
huhu..cantik x?
mestilah cantik kan..huhu...
siape yang edit mestilah adik comel kita nyh..huhu


farisha idayu

huhu...

kirenya dah 2 blog kina di edit oleh adik comel kita..huhu...

ape yang kina suka tentang adik nyh


  • dia akan tanya kita dulu bila dia dah siap edit satu2 2..dan tanya pendapat kita ok x..huhu...jadi kita  boleh lah g taw mane yang kita tak nak atau kita nak ubah kan..
  • pastu dia akan design..hokeyh doodle dye cantik ok..welaupom baru 4 bulan berdoodle...
  • sikap dia yang peramah..korang tahu cam ne kina kenal adik isya kita nyh..waktu tu kina wat teka teki kat page kina huhu..pastu dia cuba jawab dengan dan dari situ lah kami kenal..huhu..
  • jejak ke blog dya..wow comil gile kod..huhu..
  • pastu waktu 2 dia ade post tentang edit templete..dan contoh templete dye menarik perhatian kina..comel kod...waktu 2 templete 2 waena pople..huhu..:)



adik isya kak kina cerewet x?


korang yang rase nak edit blog semperna deepavali or tahun baru cina bolehlah ye singah ke blog isya.
dan membuat tempahan..pasti takkan menyesal punya..huhu:)

ape pendapat korang tentang blog baru kina??

ok x?


31 coment cini:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahah da tuka, patot mcm pelik,,ngatkan salah blog,,cume nile denga lgu ni baru cam =D

cantik !

Jue Jaynee said...

hihikkk memang comel la

hananhadila said...

comel comel comel ^_^

hazwan hairy said...

eh dh berubah baru msuk jap td..ahha

Farra Izzaty said...

Comel ;-)

Mrs Velentine said...

wah baju baru yg ///hehe

Jna marcello said...

wahh~ rumah da baru CANTIK~

miz ruha said...

comelnya blog kina... ^_^

Nur Amalina Maisarah said...

rase tenang [chewah xD] header comel n wane wani..heee~..kemas-2

izan mama mia said...

ok jer... :) suker border tepi tuu

Cik Nur said...

wahh..tukar baju baru lagi.. :)

Cik Siti said...

comey baju baru nih... :P

are_lin@yu said...

bertambah comel lah kina..jles tau..hihi

Chic Na said...

beribu ribu lemon comel. huhuhu..

Cinta Misteri said...

Sweetnya umah dah cat baru. Nak raya jugak eh kina... Kina kn pndi edit blog, comel je blog CiM skang. Terang benderang mcm pkai spotlite.

Kind pun nice jgn, tanya dulu sblm apa2. So CiM puas hati loo

wan nurul hezrina said...

Cumil cm kina.yg tulisan smekum2 lawa.hehe

Karukord Jagau's said...

cantek2.... ^_^

N.Aima K said...

comell..doodle pki dress tu kina ke?

LYAfrina said...

so sweet..untung nyer kalo kreatif & ade kemahirankan..

eita said...

ingat salah masuk umah tadi..
rupanyer dah tukar baru...

E'in said...

comel sgt dh blog die... hehe

wan nurul hezrina said...

cumilll sangat blog kina=)akk suka bangat dengan tulisan asmekum2..mcm mana ek nak buat?kalau dapat icon tulisan assalammualaikum dlm tulisan jawi lagi besh=)

dya bunga said...

cantik sgt kina..comel..mcm barbie doll..:)

D i n said...

wah ceria je dlm ni hehe mesti dah buat deko2 ni hehe

Yana Aina said...

mmg cantikkk ... ^^

Arina Shamsul said...

tu la,dua kali kak pandang url,ingatkan salah blog tadi..hehehe

ofkos la comel momel :)

9n0L4 said...

comelnyeeeeee berwajah baru. pandai dia edit ehhh. :)

cerita best said...

mmg lawa la kalah pakjoe

Deqla manjew said...

owhh.. org lain yg edit kali ni..patot lain jek...hihi

Si Matatajam said...

Mmg cun blog Kina...

Hatimi Tahirruddin said...

mmg kemas dan kawaii blog kina ni...

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu