.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

29 November 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

bangun pagi gosok gigi..
guna ubat gigi lah xkan ubat nyamuk pulak.,.
huhu..dengan mata yang penuh dengan tahi mata besau 
pulak 2 silau2 lagi sampai kina taip ape pom kina x tahu..hahaha..
*sila jangan pecaya
haha..dah pukul 10 x kan x mandi lagi kan..
hahaha..intro kenelah gempak...
baru ade uhmmmm...
kenapa ngan kina nyh?
eh..xdek pe mood nak balik US hilang lah...
xdek semangat..
waaaaa..
nak nampak x header sape 2..
law x kenal kina x taw lah..blogger femes 2...jangan main2 taw...
huhu..kina nak join segmen nyh sebenarnya..

okeyh nah syarat(mengikut terma dan syarat)

1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
3. LIKE page penaja : BOX CREATIVE
3. Tajuk CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE
4. Tempek header diatas.
5. Link kan entry anda pada post entry ini

itu dia...

kenapa kina nak join...
kina nak nie untuk di letakkan di board kat bilik baru kina kat US 2 nanti..:)
ha nyh lah dye...harap dapat..untuk menceriakan bilik daku..:)


p/s:jangan terpedaya ngan US yang kina tulis ya..
kerna ia bukan lah UNITED STATE,tetapi hanyalah UiTM Segamat..huahahaha..:)



jadi kina dah pom join..anda bila lagi:)

tag:semua pembaca blog kina..
ha awak yang baca 2 jangan tersipu2..
awak dah di tag..cepat join...
law x kina merajuk ngan awak
(hazwan hairy yang baca kene join jugak lah kiranya.hahaha)



30 coment cini:

hazwan hairy said...

hahaha nak gelak plak...hery pn blogger biasa2 ja lah...btw terima kasih sbb sudi join n support contest ni..klo x berpihak dh tntu dpt sbb awk pengomen tegar blog..hehe..thankz q so much sbb xpnh berpaling tadah dgn blog hery..sobsob

Chic Na said...

selamat bercontest kina. ;)

Sue-Rya Qistina said...

akak pun join jugak. all the best ya!

Cik Nur said...

semoga berjaya...!

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

gudluck kina =)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kina :-)

Si Matatajam said...

Good luck Kina

izan mama mia said...

gd luck

hazwan hairy said...

dah list blh lah bw...

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Anak Kampung said...

salam rendah diri
AK dtg follow n dri segmen sme

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Azwar Syuhada said...

Terjah sini , dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

inche hlovate said...

all the best :)

Nur Razlinda said...

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

^^eKaTiKaH^^ said...

jeng jeng... datang dari contest yg same.. hee

ayut said...

BW sini...all the best! :)

Jiwa Lara said...

dari segmen yang sama..Follow sini..

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

beloGIsam said...

salam kenal,, daris egmen yg sama,, harap enjoy dan kutuk sikit belogisam k,, menepek disini,,belogisam

Meera Ishak said...

meera dtg dari contest yg same :) visit mine back?
http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama. jemput singgah ke http://www.pelengkaprusukiri.my/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

:D

Dianaa said...

salam :)
datang singgah dari contest yang sama. good luck ye
http://www.fatindiana.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

jemput join GA dari FD ^^
boleh pilih hadiah tau :D
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

Pecinta pink^^ said...

gud luck tau..sy pun join..hohoi ..ada mse jom le singgah blog sy (^_^)
http://www.hazwanhairy.com/2012/12/senarai-peserta-contest-kalender-2013.html maseh..

Cikira said...

done follow..
singgah la sini ye TQ :)
http://speckygirlcikira.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Aien said...

singgah dan follow dr segmen yg sama....salam kenalan :)
http://asmadiaien.blogspot.com/

Silent Thinker said...

nice blog!
singgah dr segmen yg sama..
jemput singgah blog saya..http://safiyahezora.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Happy blogging & Gudluck!

Azza Afdzal said...

blogwalking here from the same contest :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu