.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

16 November 2012

latihan fitness

huhu..bermula 9hb november sampai lah ke 14 november kina buat latihan fitness untuk kayak..
latihan dia adalah..
lari satu uitm segamat,johor..kami akan buat bentuk love pagi dan petang sebab u kina nyh bentuk love taw law korang nak tawlah...
pengerat kasih dan sayang..
huhu..
lepas tu kiteorang masok gym dan akan  ambik dumbbell(alah benda pemberat untuk tangan 2..)
dan dengan mengunakan benda 2 kita orang akan wat macam kiteorang tengah kayak..benda 2 jadi pemberat dan kene ulang 50 kali x berapa set..set akan menaik ikot hari...

sangat tought taw...kina punya berat dah naik lagi dua kilo sebab lemak dan jadi otot..
xp berbaloi sebab dah kurus sikit..huhu...
lepas tu kiteorang gune basikal kayuh 2 kan..
xp x kayuh guna kaki taw..
kayuh guna tangan..huhu..
yang 2 pom set masa 2 minit x berapa set..
huhuhu..kuatkan otot tangan..

huhu,..dan lepas wat semua nyh kiteorang akan 
pegi satu tempat nyh untuk kayak..huhu..
nantikan entry tentang nya,..hahaha..


tunggu:)

agak bz ya sekarang sebab ade kat puncak alam..traning lebih gigih..


huhuhu..autopublish entry taw nyh..ade beberapa blog yang kina dah tinggal jejak dan ade yang masih banyak yang belum di jejak..nantikan gegaran jejak kina ya..huhu

21 coment cini:

hananhadila said...

hak hak , semoga berjaya ! :D

hazwan hairy said...

wahh best lah....hehe

lelamaisara said...

wah dayh lame akak tak main kayak...sonokye kina.....

Arina Shamsul said...

pergh..lepas ni leh jadi angelina jolie dah dik..hahaha.

good luck dear..

latihan pun latihan gak,kesihatan jangan lupa tau..

take care :) good luck :)

Jna marcello said...

heheh na pun skrng bersmngt nk gym..nk kecik kan pingang ;D

izan mama mia said...

mg trampil semuanya kina

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh kayak memg perlu byk stamina n kekutan,,tu yg latihan fitness die pong boleh tahan,

heheeh wat dah taf nnt jgn lupekan kite disini,hihihhih

Cik Nur said...

setakat ni, nur belum pernah berkayak lagi..
macam takutlah nak try..hihihi

Chic Na said...

eh bestla kina. kalau bdn kejap mesti rasa ringan je kan.

eita said...

memang mantap lah pas ni
hehehe

Si Matatajam said...

Mesti berketul muscle Kina lps ni yek..hi hi..

Hatimi Tahirruddin said...

huhu gud luck kina...

Cik Aini said...

wahh..training jgn x training..
kayuh guna tgn?btul2 training tgn tuk bkayak nih kina..hihihi gud luck hokayy :)

Deqla manjew said...

wahh... kemain lagi..siap angkat berat..lps ni berketul2 la body kina..haha

9n0L4 said...

naik la sume otot otot kina nnt. hehe.

Ain Dzaya said...

kalau ain join karisma mesti dapat jumpa kina :(

Ain Dzaya said...

kalau ain join karisma mesti dapat jumpa kina :(

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga semua berjalan lancar yer kina :-)

Solehah Shamsuddin said...

biar betul,latihan sblm memulakan aktiviti berkayak pn da.guna dumbbell plak tu.howaaa berat tu

Puan Siti said...

waahhh teruk gak latihan tuuhh..ala2 latihan askar sudaa..huk3...:P

wan nurul hezrina said...

betullah rasa badan menggelebeh kalau takg senam kat gim..huhu tapi tulah tak buat2 verangan jer lebih

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu