.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

01 January 2013

Segmen : Tadi dan Sekarang


Segmen : Tadi dan Sekarang
\

syarat syarat

12:00 tengah malam @ 30/12/12 - 12:00 tengah hari @ 02/01/13
1. Buat satu entri "Segmen : Tadi dan Sekarang" dan copy banner kat atas, back link ke entri ni.
2. Tulis ape yang korang buat pada 31hb Disember 2012, lagi elok sebelah malam, kol 9 - kol 11:59.
3. Masuk jer tahun 2013, tulis ape yang first sekali korang buat. Contoh :
"Makan eskrem"
"Bagi penampor kat adik"

"Terajang dinding, takde keje, pffft"
4. Taknak buat yang nombor 3, korang boleh jugak nak citer ape korang buat pada 1hb taon baru ni.
5. Sertakan gambar lagi elok dan menarik, kalau boleh :)
6. Hantar link post korang kat komen bawah ni. Settle.


...........................................................................................................................................................................

okeyh sekarang pukul 10.02malam pada tarikh 31.12.12..
kina nak update tentang kami makan..huhu..xp kan xdek gambar kina..ade gambar kawan-kawan kina je..
taw..kami makan pada pukul 8..teman kawan berbuka..huhu..kat sini law order makanan memang dapat lambat jadi makan dulu ape yang ade kat bilik pastu baru turun makan kat bawah..huhu..dah tengah2 makan baru perasan x ambik gambar..pastu terus capture gambar..huhu..:)

nah nie gambarnya..:)





nie dua dua kawan kina taw..


nama mereka okeyh yang senyum lebar besau besau nie SHARIFAH FATHIM SOFIA..kawan satu sekolah dari form 4..huhu..alhamdulillah dapat masuk u sama course pom sama:)

yang sebelah sana tu NORSUHAILA..huhu..kawan kelas kina satu course..:)

sepatutnya ade sorang lagi.xp dia ade kelas...so x pergilah..




pukul 9.05malam pada tarikh 31.12.12
ke mesin atm teman kawan mencucuk duit..huhu..duit terakhir untuk tahun 2012..huhu..
ak gambar jugak?
ok kat bawah..xp x clear sebab kat tempat tu gelap..







pukul 9.30malam 31.12.12
kawan datang kat bilik untuk ambik order tudung huhu..sempat snap gambar dia jugak:)
okeyh gambar kat sini ya..:)






huhu..tengok kat katil penuh ngan tudung ja..huhu..

yag nie namanya NUR AQILAH..

pssst..ngat jup g nak prank kawan punya bday...huhu..bday dia hari nie..:)

ye aktiviti untuk mengenakan kawan berjaya..mau tengok hasilnya..alah ngak bisa buk..semua free hairlah..jadi ngak bisa..sipi2 je ye..



lepas kejadian



bahagian belakang Baju




mencuci selepas mengotorkan..









pada 1.1.2013..
first yang kina buat mestilah bangun tidur..then mandi siap untuk ke kelas..:)

kat kelas lect tanya amacam cerita tahun lepas..hahaha:)
kelakar padahal baru semalam jumpa..
dan how 20?omg..kina dah dua puloh tahon..

huhu..:)
then lepas kelas ambik cokelat boleh baca kat entry ini..
http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/12/cokelat-2013.html

ape ag ek berlaku ari nie..?

nanti kina story kat entry lain  ya...penat berfikir..huhu...

jadi kina dah pom join segmen paly anda bila lagi..:)


klik sini:)




28 coment cini:

Chic Na said...

huhu.. ada yg mandi tepung ye semalam. ;)

Jna marcello said...

Selamat bersegment!!
Awkkk nama awk ade laaa kat entry Na tuuu cuba check bebetul.. T_T
Anywy hpy new yearrrrr

Cinta Misteri said...

hepi new year Kina.

Thanks for everything. Wahhh sempat lagi snap2 masa nak withdraw money yep. baik2 yea sayang :)

E'in said...

hahah siapbertepung bagai... mesti smbt birthday tu... btw, good luck,...

ayut said...

all the best yer...

berderet ha cite ambang tahun baru..hihihi..20 tahun dah..moga trus sukses k Kina!

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

are_lin@yu said...

banyaklah hai aktiviti kina ya.hehe

N.Aima K said...

segmen ni menarik la dik..akak baru join thnk u ;)

محمد رازيق said...

wah. dah lama tak kena baling tepung. hehe

Deqla manjew said...

wahhhh jadi hantus tepong gomak jgk yer.. hihihi...

redza said...

kesian kawan tu mandi tepung haha

Cik Nur said...

tgk tepung tiba2 teringat geng hantu tepung kat melaka..hihih..

apapun, selamat bersegmen..

Cik Syida said...

bestnya dia.. selamat bersegmen kina :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen kina

Jna marcello said...

wahhhhhhhhhhh seronok!! nak joinnnnn hahahah

anywy hpy new year awk ;p

Jna marcello said...

wahhhhhhhhhhh seronok!! nak joinnnnn hahahah

anywy hpy new year awk ;p

hazwan hairy said...

2013 ni stats bz dah xngdap sgt pc jadi xsmpt nk join apa2 :-(

miz ruha said...

selamat bersegmen kina...
selamat tahun baru... ^_^

wan nurul hezrina said...

huhu kalau tengah2 malam bertepung gomak cenggitu ku larikkkk

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

bertepung2an nmpaknya nih =)

Mimie said...

gud luck

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen dear

Paly said...

checked :)

alahai, hepi nye prank kwn ^_^

Fakhruru said...

hahaha!! nice stori mori kina! pas nie kwn2 plk prank kina yek ^^

Fakhruru said...

bw, done follow! hepi beLogging kina!! ^^

Mimie Najib said...

waaah, sempat mndi tepung ye..hihihi

dari segmen yang sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-tadi-dan-sekarang.html

nik ros said...

siap kena baling tepung ni.hehe

Arina Shamsul said...

Selamat bersegmen dear...lepas mama tengok gambar2 ni terus mama pun rindu zaman sekolah.time sekolah famous sgt mandi2 tepung baling2 telur ni..hehehehe..rinduwwwww..

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu