.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

21 January 2013

belian kerongsang secara borong

SEKARANG SAYA TIDAK LAGI SUPPLY KERONGSANG







assalamualaikum...

perhatian kepada semua pembaca blog kina..:)

di sini terdapat satu tawaran istimewa untuk anda semua...

bagi sesiapa yang berminat untuk membeli kerongsang secara borong dengan modal serendah rm150
dan mendapatkan keuntungan dua kali ganda..berminat...??

anda boleh pilih sendiri jenis kerongsang yang anda inginkan..
permintaan pasaran untuk kerongsang sangat tinggi..

jadi apa tunggu lagi...

bolehlah anda jual di rumah di kolej di pejabat..promot pada kawan2 anda..

contoh kerongsang..











atau ke page ini untuk lebih banyak design:)




atau terus emailkan ke kinara_kinatara@yahoo.com
                                                                       pm/whats app  0145103096


my tudung colloection 
all kind of tiudung are sold here..



14 coment cini:

Deqla manjew said...

ehh tu brooch 50sen ke tu? hikhik.. cantik smua brooch yg ada.. :)

are_lin@yu said...

besar2 kerongsang ni eh..

Fieda Rafli said...

murah2 keronsang ni..

Mrs Velentine said...

comel2 lah keronsang tue

nanieybarnieylurviey said...

Cntik2 semuanye kina

Cik Nur said...

cantik2.. :)

Cinta Misteri said...

bagus jugak ni. kalau ada nak beli byk utk souvenir, CiM cari Kina yeaaa. Cer tengok stock, ada tak pin tudung yg mcm jarum peniti tue tapi kepalanya cantik.

lelamaisara said...

cantik2 brooch tu...warna warni lagi..:)

Deq's Qienz said...

gambo tak kuar la pulokkkk..ermmmm

Sue-Rya Qistina said...

alamak..nape gambar2 ni x keluar ye. kt ofc akak ni kdg2 diorg block. huhuhu

Solehah Shamsuddin said...

kerongsang yg bwh skali tu cantik :)

aReLaN said...

hohohoho...bisnes nampak. moga bisnes maju. lama lak rasa tak teman orang rumah shopping brooch ni.

dya bunga said...

ok gak ni..byk pilihan..

Chic Na said...

cantik2 semua.

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu