.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

19 January 2013

KARNIVAL TERBUKA UITM JOHOR 2013 (KTUJ '13)



- Karnival Terbuka UiTM 2013
- Tarikh:31 Januari - 3 Febuari 2013
- Dirasmikan oleh :YB Hamimah bt Mansor (ADUN Penawar)
- Majlis Perasmian: 1 Feb 2013






MAKLUMAN~~


*KARNIVAL TERBUKA UiTM JOHOR (KTUJ)* (31 JAN - 3 FEB 2013)


ANTARA AKTIVITI MENARIK YG DISEDIAKAN:


1. Paintball ( rm 20/person - 1 group rm 100 )
2. Berkuda (rm 3)
3. Archery (rm 10)
4. Flying Fox (rm 10)
5. Exotic pet 
6. Book Fair
7. PC Fair
8. Pertandingan mewarna kanak2
dan baaaaanyakkk lagiii =D


ANTARA PROGRAM YG DIANJURKAN:


1. PESONA CINTA BAGINDA
2. KOLEJ KAU ADA KE TAK?
3. ADAKAH ANDA TAHU SEGALANYA?
4. GEMPAKZ SISWA
5. PEMIKIR BANGSA
6. EXTREME WARRIOR
7. LIGA ILMU
8. THE BIGGEST LOSER
9. STATION GAMES
10. WATAK PENGGERAK MAHASISWA
11. SENAM SIHAT DAN NUTRITIONAL TALK


*jom datang memeriahkan!!!!







dengan ini dengan rasminya kina mengajak semua dari seluruh pelusuk nusantara untuk ramai ramai datang bagi memeriahkan KARNIVAL TERBUKA UITM JOHOR...
kami menawarkan pelbagai aktiviti yang menarik untuk para pelajar dan juga penduduk setempat..mereka mereka yang jauh yang sudi datang pon di galakkan untuk bersama sama memeriahkan majlis...


bawak anak anak ibu ibu bapa bapa..dan seluruh kaum keluarga dan juga kawan kawan...:)


berminat untuk berpaintball pertandingan akan diadakan pada hari sabtu 2 hb februari 2013 bermula pukul 7 pagi sehingga 7 malam...
hadiah wang tunai sehingga rm1,000.00...
terbuka kepada semua rakyat malaysia..penyertaan adalah terhad..satu group 5 orang...:)

18 coment cini:

timm_bill said...

beznyerr..tapi jauh sgt nk pi..

Nisah Idham said...

Hi Kina....
alaaaa best2 aktivitinya..
tapi akak nun jauh kat utara dik.... Kina pergi tak??

Hatimi Tahirruddin said...

wah byk aktiviti2 menarik tu....mesti meriah ni nanti...

wan nurul hezrina abd halim said...

waaa tak leh nak g=)hehe nak alik kampung..enjoy kay kina

Cik Nur said...

Book Fair...
bestnyerrr..!

lelamaisara said...

wah macam2 aktiviti ade ni...sonok nampaknye...

Mrs Velentine said...

bestnya..enjoy the day

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ala jauh la kina nk g hehe

Dianaa said...

banyak aktiviti menarik kan :D tapi macam mahal je =='

nanieybarnieylurviey said...

Flying fox book fair pc fair.. Bestnye!!!!
Eh biggest loser pun ada.. Mesti meriahhh

LYAfrina said...

pasti ramai y akan memeriahkan karnival ni

TiranaAduka said...

x dpt la nak dtg.

Deqla manjew said...

mcm best tp jauh sangatttt... hihi

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye...dh lamer xmen paintball.....tpi jauh sgt la kina....rietta kt utara nie..hehehe....uitm sini xde ke buat cmtu?

Dunia Wilma said...

Wah...Bestnya ^_^
Kalau dekat tentu Wilma pergi...

Deq's Qienz said...

alahaii jauhhhh beno nkg..huhu

dya bunga said...

jauhlah..kalau dekat dya dh join..sbb ada paintball..haha

Chic Na said...

macam best je semua xtvt. ;)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu