.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

16 January 2013

pengiklanan:CATALYST





scroll untuk new entry..dan baca ini dulu sebelum scroll ya..:)


entry ini adalah entry pengiklanan..

"wah cantik nya IRINE NADIA..ape product yang dia pakai?"
pasti ramai yang tertanya tanya apakah product yang di pakai oleh IRINE NADIA
atau ramai yang dah tahu...?



jadi kat bawah nie adalah antara product product yang dipakai IRINE NADIA


vco(virgin coconut oil)

sedikit review dan kegunaan




Apa itu VCO?

VCO adalah salah satu produk terbaik keluaran Catalyst berasaskan minyak kelapa dara. Kelebihan VCO ini ialah ia menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata, strechmark bagi wanita hamil dan banyak lagi.


KEBAIKAN VCO
+Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
+Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
+Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
+Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
+Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
+Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
+Melindungi tubuh daripada kanser.
+Jerawat cepat susut
+Regular semula PMS anda
+Sistem penghadaman lebih baik
+Kesuburan
+Mengurangkan up to 70%
+Kurangkan rasa senggugut
+Batuk dan Selsema cepat hilang
+Mengurangkan tidur berdengkur
+Juga baik untuk ibu hamil


CARA PENGAMBILAN

Boleh digunakan dengan 2 cara, makan atau sapu di permukaan muka (untuk masalah kulit muka)
Makan 1 biji 2 kali sehari atau 2 biji sekaligus, selepas atau sebelum makan
Seelok-eloknya diambil bersama air suam atau air kosong
Untuk sapuan di muka, lubangkan bahagian soft gel menggunakan jarum atau gunting dan sapukan pada permukaan kulit. Boleh dilakukan sebelum tidur malam selama 15 minit atau dubiarkan sehingga pagi.






KEBAIKAN FEMME VITA

+Makanan kesihatan yang baik untuk wanita. Sangat sesuai dimakan terutama yang sudah berkahwin
+Membekalkan tenaga harian untuk lebih sihat dan aktif serta daya tahan seksual
+Membersih, menyubur dan menguatkan organ-organ pembiakan wanita
+Membantu menegang dan memejalkan payudara ( mengandungi kandungan herba istimewa dan khusus
bagi mencantikkan payudara dan memejalkan otot-otot pinggul wanita )
+Sangat sesuai diambil bagi mereka yang sedang merancang untuk menimang cahaya mata
+Anti Menopause dan kawalan hormon badan

KEBAIKAN MEN VITA

Meninggikan stamina dan daya tahan ( seksual )
Membekalkan tenaga harian untuk lebih sihat dan aktif
Sangat sesuai diambil bagi mereka yang sedang merancang untuk menimang cahaya mata
CARA PENGAMBILAN


1 paket sehari. Supplement ini berupa serbuk, rasa sedap/manis.Lletakkan di lidah dan hisap atau diminum bersama air suam atau jus. 1 kotak untuk penggunaan selama 15 hari. Jangan simpan di tempat yang bersuhu tinggi.







HAIR TREATMENT & REVITALIZER

KEBAIKAN

+Merawat kebotakkan dan keguguran rambut
+Menghitamkan dan melebatkan rambut
+Mengatasi masalah penyakit kulit kepala
+Stabilkan kimia semulajadi pada kulit kepala.
+Menghapuskan kelemumur pada kulit kepala dan mencegah dari kulit kepala yg kering
+Membantu pembentukan tisu kulit kepala serta merawatnya
+Melindungi kulit dari radiasi sinaran matahari
+Menyuburkan kulit kepala

CARA PENGGUNAAN

Letak sedikit hair treatment di atas tapak tangan anda dan sapukan diseluruh rambut sehingga kulit kepala. Lebihkan kawasan yg bermasalah. Biarkan selama 30 minit sebelum dicuci dengan apa2 shampoo. Untuk kesan lebih baik, pakai dengan hair Revitalizer. Setelah dilap kering boleh pakai hair Revitalizer sama seperti memakaii minyak rambut/perapi. Hair revitalizer tidak perlu dibilas.




Apa itu COLLAGEN?


Collagen adalah protein yang paling penting di dalam badan manusia. Collagen membina 75% daripada tisu kulit dan bertindak sebagai pemegang untuk pembentukan struktur badan kita. Apabila umur anda meningkat ke 25 tahun, 'collagen' akan mula berkurangan sebanyak 1.5% setiap tahun dan bila mencecah usia 40 tahun, 'collagen' dalam badan akan mula menghilang sebanyak 40%. Ketika ini kulit mula kendur dan berkedut. Penambahan 'collagen' adalah di syorkan bagi mengganti semula 'collagen' yang menghilang dan membina semula sel-sel dan tisu-tisu badan.


KEBAIKAN COLLAGEN
Menganjalkan kulit seluruh badan, mengurangkan garis halus,kulit kusam, kulit kering, warna kulit yg x sekata, dan kecilkan liang roma.
Menghalus dan mencerahkan kulit.
Membantu mengurangkan kendur dan kedut pada kulit
Mencantikkan rambut dan kuku
Meningkatkan kadar metabolisme
CARA PENGAMBILAN


Collagen adalah dalam bentuk serbuk, berasa manis. Buka paket dan masukkan ke dalam mulut atau letak bwh lidah. Boleh minum bersama air suam dan jus buah untuk lebih efektif. Waktu paling sesuai untuk makan Collagen adalah sebelum tidur ( 2-3 jam selepas makan malam) kerana pada waktu tidur, proses penyerapan amat efektif. Jika lupa makan pada waktu malam, boleh dimakan pagi sebelum sarapan pagi dan kemudian disusuli semula pada waktu malam. Tiada apa-apa pantang untuk pengambilan Collagen ini.



...............................................................................................................................

nah sedikit review tentang CATALYST..
NAK TAHU LEBIH LEBIH LANJUT??

ATAU BERMINAT UNTUK MEMILIKINYA??

klik banner di bawah...





juga terdapat juga product product lain:)

27 coment cini:

Deqla manjew said...

lebih pada kesihatan juga ni..bkn hanya kecantikan..thanks for sharing..

intanfirdaus247 said...

rajin kina mengreview produk

Leeza dayasari [santai leeza] said...

macam2 jual..

Cik Nur said...

sihat dalam cantik luar..
yana libra de jual gak produk ni..

Yana Libra said...

thanks kina~ :)

hazwan hairy said...

bagus entry ni!....

Misz Mieza said...

Nice review! ^^,

Leeza dayasari [santai leeza] said...

buat kunjungan balas... heheheeee

lelamaisara said...

selalu dengar pasal produk ni...

Si Matatajam said...

Owh ya ka..Irine guna product catalyst yek...

eita said...

bagus jugak..merata tengok orang guna produk ni...

Dayana Bahar said...

marilah jaga kesihatan bersama-sama

izwan said...

hai..follow sini...salam kenal..

Ika Johan said...

Jemput join :-)

http://ikajohans.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Etuza Ezawarna said...

ramai yang akan terjah iklan2 tu.
Tq ucapan hari lahir etuza

Yana Libra said...

kina, skang ni banyak promosi..boleh tgk kat album promosi tu tak? thanks :)

https://www.facebook.com/AmiryanasHealthBeauty?ref=hl

Cinta Misteri said...

Wahhhh kina promote utk yana kewww kina dh jual catalyst jugak. Pray for u all....

LYAfrina said...

mmg ramai dh y ambik produk ni kan,,

Fieda Rafli said...

produk ni mmg bagus..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak pun guna vco :-)

aReLaN said...

berbisnes ke???moga bisnes lebih maju.hehehe

Che Rosliza Che Mat said...

nice produk..

Mimie said...

pttla cntik....mkn produk ug bagus

Cik Aini said...

Yana pun jual yg ni kan..Kina jual jugak eh?td baru bac kat blog k.shida..byk khasiatnya :)

Norzi beautilicious house said...

datang balas kunjungan :)
http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/

N.Aima K said...

!fuh bnyknya produk kecantikan!!

wan nurul hezrina abd halim said...

good product

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu