.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

05 January 2013

pengiklanan:)









okeyh seperti yang kina janjikan kina nak wat tapak iklan dengan harga rm2 sebulan...
tapak iklan tu adalah bersaiz 125x125..
dan akan di letakkan bawah nuffnang kina kat bahagian bawah header kina..


jadi sesiapa yang berminat untuk meletakkan iklan atau blogshop mereka
bolehlah pm kina di fb

di http://www.facebook.com/mosyimosyikinarakinatara

atau boleh emailkan ke kinara_kinatara@yahoo.com..

atau message kina di 0145103096

nyatakan detail seperti berikut..



link banner iklan:
link blog iklan:
dan berapa bulan nak letak:


kelebihan nya adalah seperti berikut:
+ sebab kina akan review blogshop korang dan entry akan di sticky kan selama seminggu:)
berserta promot di page kina...


+ law korang ada buat new promotion korang bolehlah bagi taw kina dan kina akan entrykan.

okeyh jadi sesiapa yang berminat pm kina ya:)

pembayaran tepulang pada anda..cara paling mudah adalah melalui topup..:)









sesiapa yang tiada banner dan nak kina buatkan boleh bagi tahu ya..pecuma ja...cuma kina akan buat simple simple ja lah..sebab kina pom x pandai sangat..:)






28 coment cini:

hazwan hairy said...

wahh dah buat iklan....good2...

Arina Shamsul said...

Murahnya dik....

Deq's Qienz said...

alamak kite xdak nega pa la..cmna nak ader baner iklan.ekk
.

Yana Libra said...

akak nak! hehe~ :)

sHaRiNa eLyaNa said...

2x milk deal ya :)

eita said...

waaa....bagusnyer...

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah kina...semoga semakin masyuk lg lepas ni....

Cik Nur said...

xde iklanlah nak diiklankan....

Chic Na said...

selamat berjaya kina. :)

Cinta Misteri said...

Wahhhh....majulah kina utk blog.

Actually CiM ada bisness produk garam, klau kina perasan laaaa. Tp blog tu tk berupdate sdgkn produk mmg jln sbb CiM dh ada pelanggan ttp. Klau promote kt blog kina masaklahhh CiM tk cukup tangan.

pha is said...

rajin betol... hehehe

Misz Mieza said...

In Shaa Allah, nanti sis email Kina.. =)

Cik Syida said...

nice entry, akk baru terfikir nak buat gini :D

are_lin@yu said...

xdpt nk iklan lg brg akak stok abs.huhu

Mrs Velentine said...

semoga ramai yg sewa

Mrs Velentine said...

semoga ramai yg menyewa

wan nurul hezrina abd halim said...

AKK NAK KINA.amik banner dalam blog akk ek ek..nak tampal rm10 teruslah senang=)

Deqla manjew said...

tapak utk bisnes la ni yer? deqla xde bisnes la.. hihi.. hope sukses k. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa kina ... bestnyer.... kalau letak iklan promote blog amacam plak?

Maria Menado~ said...

wah ade tapak iklan. hehe.. bagus2.

Jna marcello said...

wahh rajinnnnnnnnn kak kina hehehe

Si Matatajam said...

Bagus hope banyak la Blogshop yg melekat tu nnt.. Gud luck

fieda said...

muroh bebenor tu kina...takper pasti ramai yg nk letak nanti..

BaNu Syah said...

wahh bestnyer,,tp xde blogshop la plak..

wan nurul hezrina abd halim said...

NO HP KINA YANG MANA SATU NAK DITOPUPKAN??ADA 2 NUM KAN?NNT KINA SEND KAT COMMENT AKK TAK PUBLISH..NUM KINA YANG BARU DAH TERDELET PLAK.HUHU

Dayana Bahar said...

bagus.. dah pandai memajukan blog ye..

dya bunga said...

semoga berjaya kina..:D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mesti ramai yg nk tu nanti kina

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu