.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

24 January 2013

salam maulidur rasul dan salam kemaafan


pertama sekali kina nak ucapkan selamat menyambit hari kekasih bagi semua umat islam..bukan valentine day ye kawan kawan tapi maulidur rasul hari  kekasih ALLAH..dan nabi junjungan kita...

moga dengan keberkata hari ini kita semua di rahmati dan di redhoi...:)

insyaallah banyakkan berselawat di hari yang mulia ini..
pss tapi bukan hari nie ja taw..jadikan ianya amalan sehari harian..:)

kedua kina nak mintak maaf kat semua penggunjung blog usang kina nie..sebab blog nie dah bagaikan semak samun di tumbuhi rumput menular nular..sebab dah lama sangat tak berupdate dan tak blogwalking e blog korang..

insyaallah kina akan cuba luangkan sesaat dua ke blog korang..
huhu..sesaat je?
xdeklah kina guraw je...

nanti kina dah free kina lawat ya..

thanks kepada yang tak jemu jemu komen kat entry kina walaupon komen anda tidak dibalas oleh kina..

tunggu ya nanti kina balas jejak kina publish comen2 anda ya:)



salam maulidur rasul dan salam kemaafan dari kina


psss..kina dah dapat cenderahati dari leeza untuk segmen tu, dari cik nur,dari satu segmen yang kina join..xp semua tu kina x tengok lagi..baru terima khabar dari rumah.raya cina baru dapat tengok sebab baru balik rumah..

hh punya kalendar pon kina dah dapat nanti kina up entry untuk semuanya..

thanks korang masih sudi untuk support kina:)






31 coment cini:

Che Rosliza Che Mat said...

Salam maulidur Rasul Kina...

Shakira Pathi said...

selamat menyambut maulidur rasul jugak :)\

banyaknye hadiah dye dah dapat,jealous ^^

intanfirdaus247 said...

salam maulidur rasul buat kina

Misz Mieza said...

Salam Maulidur Rasul Kina! ^_^

eita said...

salam maulidur rasul..

Hatimi Tahirruddin said...

salam maulidur rasul...

dya bunga said...

salam maulidur kina..;)

Etuza Ezawarna said...

Salam maulidurrasul...

Mrs Velentine said...

salam maulidur rasul kina

hazwan hairy said...

salam maulidur rasul kina..baru dpt jalan2 :-)

Deqla manjew said...

salam maulidur rasul... it's ok kina.. kami paham.. =)

Cik Aini said...

salam maulidur Rasul Kina :)

izan mama mia said...

salam maulidur rasul..kina

lelamaisara said...

Salam MaulidurRasul..;)

Ratu Hatiku said...

Salam Maulidur Rasul juga dr akk :D

Nur farahiza said...

always kina :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

singgah sini. lepak2 jew..
then jentik bg menyumbang.

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

salam maulidur rasul jugak ;)

nanieybarnieylurviey said...

Salam Maulidur Rasul Kina :)

QasehnyaRania said...

salam maal hijrah kina :D

Cik Nur said...

salam maulidur rasul....

c!kon!ech!c said...

selamat tahun baru even daah nak habes bulan january hahahaha salama maulidur rasul may god bless us..

Dayana Bahar said...

Salam maulidur rasul kina... wish u luck...

Yana Libra said...

lama tak singgah sini..bz ke kina? :)

Cik Aini said...

salam maulidur Rasul Kina :)

dya bunga said...

lawat kina..kina apa khabar??

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

salam maulidul rasul kina

Chic Na said...

salam maulidur rasul kina. ;)

cweet pinky said...

salam maulidur rasul jugak :D

aReLaN said...

salam maulidur rasul gak.hehehe

wan nurul hezrina abd halim said...

salam maulidur rasul kina=)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu