.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

04 January 2013

pssssstttt..




im totally bz..

why...

scrolll down..








this is one that make me bz...





see...



huh..sangat bz...kehulu dan kehilir untuk siapkan dan hantar ke tempat yang patut dan menunggu kelulusan..bagi yang pernah dan sedang berorganisasi pasti tahu kan..macam mana penatnya buat nie semua..tambah2 nak deal ngan pihak luar lagilah..:)




meja study yang masih belum di kenaskan..2 lah sebeban file JPK kina...
huhu...henfon 2 baru nak charge selepas seminggu tak di charge...
slamat beteri memahami kina seminggu di bertahan...
sayang awak mr henfon..:)



hanya loker yang dapat kina selamatkan dari kesepahkan tahap maksima...huhu.
tapi nampak jugak sedikit keepahan di situ kan..




maaf sangat kina x balas lagi kunjungan gsf..dan HH..sebabnya adalah seperti di atas...mungkin larut malam sikit komen kina akan sampai di blog-blog kalian harap kalian semua faham...salam sayang dari kina...



mau kemas meja study dan rak buku...tak mau di cop anak dara malas..huhu..:)






25 coment cini:

Farina Hunny said...

kalau student memang tak sah kalau takde sepah X)

Mimie said...

betul betul busy nih...takpe dik slow2

MAY said...

Student life.besela..hihi

hazwan hairy said...

rindunya nk rsa cmni balik..haha

Chic Na said...

nampak kebizian disitu. pelan2 ye kina. ;)

Ain Dzaya said...

sepah2 pun ..kemas lagi..nak dibanding kan dgn locker ain..muahahaha..ada telur ular pun tak tahu tu...

Ain Dzaya said...

sepah2 pun ..kemas lagi..nak dibanding kan dgn locker ain..muahahaha..ada telur ular pun tak tahu tu...

Ain Dzaya said...

sepah2 pun ..kemas lagi..nak dibanding kan dgn locker ain..muahahaha..ada telur ular pun tak tahu tu...

Si Matatajam said...

Wah bznya dia.....dasat la bateri hp tu bertahan smp seminggu..

Arina Shamsul said...

sangat faham kesibukan ko tu dik..

takpe2 siapkan mana yang utama dulu.take care tau :)

Hatimi Tahirruddin said...

huhu..sian kina...elok siapkan apa yg penting dulu...

Dianaa said...

busy betul ek. takpe. buat benda slow2. jangan kelam kabut sangat ;)

Mrs Velentine said...

Chayok2

Etuza Ezawarna said...

agak sibuk ya..apapun kuatkan usaha..pasti berjaya

QasehnyaRania said...

hihi..selamat membzkan diri ye kina..
take care ;)

QasehnyaRania said...

eh..eh..meja berselerak tu baru labetoi study namanya ;)

nik ros said...

bz btol ni
biasa la kan. berurusan dengan org luar mmg byk cabarannya

Cik Nur said...

selamat berkemas kina.. :)

itu Akhil said...

salam singgah di blog kina..
mmg bzy bila kena buat event..
buzy +penat...tp seronok!!

wahidah yarahim said...

blogwalking here..salam perkenalan...jom lawat blog sy...

Deqla manjew said...

amboiii kemasnya almari dia.. haha.. xpe, dah lapang jgn lupe terjah blog kami yer.. :p

hnahdy said...

xpa.. relax2. nanti habis keja kita enjoy..

Deq's Qienz said...

take ure time..senang2 dtgla tgk kite.

Yana Libra said...

bznye kina ye..tp almari baju kemas je~~ hehe :p

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bz yer kina...xper buat mn ptg dulu

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu