.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

02 January 2013

apa itu geng segar follower(GF)



ASSALAMUALAIKUM...
salam sejahtera,salam satu malaysia..berdirinya saya di sini adalah untuk memberikan sebuah syarahan yang bertajuk apa itu geng segar follower..

tuan-tuan dan puan-puan yang di hormati sekalian,

seperti yag di ketahui saya adalah salah seorang ahli tegar yang kadang kadang malap juga, dan kebanyakkan entri saya adalah berkisarkan geng segar follower.jadi di sini saya ingin menjelaskan dengan lebih lanjut apakah itu geng segar follower..


hahaha..dah dah lah kina oi tah yah nak syarahan bagai,..hahaha..
lawak je dah lah salah format bahasa lintang pukang..buat malu je..huhu
okeyh lah kawan kawan yang di rahmati ALLAH swt
kina nak bercerita tentang apa itu GENG SEGAR FOLLOWER yang terheboh di seluruh bumi malaysia sekarang..nak tahu tak..cepat angkat hidung..huhu..

okeyh kina copy n paste aja ya dari ketua merangkap mama vouge kita ya....


ALHAMDULILLAH..
GENG SEGAR FOLLOWER atau singkatannya GSF adalah satu team  BLOGGER TERPILIH yang senentiasa segar dan aktif dalam dunia blogging.Team ini ditubuhkan pada 19 mac 2012.Yang Diangotai oleh 45 orang ahli setakat ni dan diketuai oleh ARINA SHAMSUL pemilik blog BUNGA HATI MAMA.
Team kami adalah berbeza dengan team2 yang lain dimana kami senentiasa bersatu hati dari segi cadangan dan pendapat untuk memajukan blog2 kami..kalau sebelum menyertai GSF,blog saya sendiri memang sunyi sepi,entri pun belum tentu ada yang datang baca,tetapi setelah tertubuhnya GSF ,maka kini tidak lagi..blog2 kami sudah semakin meriah seperti sambutan hari MERDEKA!!!hehek... komen2 yang membina dan mencuit hati senentiasa ada.trafik pun naik ..alhamdulillah :)
Untuk menyertai GSF bukanya mudah sebenarnya,ada tapisan yang perlu dilakukan,kerana kami mengutamakan FOLLOWER2 YANG SEGAR SAHAJA.kalau dilihat pada nama pun sudah memadai GENG SEGAR FOLLOWER.
Penyertaan bukan ada setiap masa tetapi sebaliknya selepas pebincangan ahli dibuat.setelah dipersetujui semua,maka ARINA SHAMSUL akan mengungumkan ADA PENAMBAHAN AHLI.tetapi penambahan itupun diatas pencalonan yang diajukan oleh ahli2 GSF.maksudnya ahli GSF yang sedia ada akan mencalonkan blogger mana yang harus masuk.so disitu pandai2 la kamu merapatkan diri dengan ahli2 yang ada ni ok..mana tahu nanti nama kamu akan dicalonkan oleh mereka..hehehe.
Kenapa penyertaan GSF perlu begitu?mesti ahli yang mencalonkan?..sebab ada kes,waktu nak join bukan main xcited,tapi selepas tersenarai tidak pedulikan ahli lain,maksudnya dia aktif tetapi tak hiraukan pun ahli lain,TIDAK MENGHADIRKAN DIRI KE BLOG AHLI LAIN,so that why pemilihan berdasarkan cara itu. :)
 Penguguran ahli pun akan dilakukan jika ada ahli yang tidak aktif bermingu2 dan berbulan2 tanpa sebab yang munasabah.so pastikan kami tahu kemana anda menghilang untuk mengelakkan sebarang syak wasangka..hehe.kerana kami mementingkan follower yang aktif dan berkualiti :)


nah itulah geng segar follower....ak lebih info boleh klik je kat mama vouge


*mama buat ghatering lagi ya...:)

adush...sekrang macam dah kurag aktif ja...maaf ya..

maaf juga kepada semua yang bertanya sebelum ini sebab baru sekarang kina dapat buat entrynya...

dan kepada HH dah tahukan ape 2 geng segar follower...nak join x?

huhu..xp kuasa bukan di tangan kina...

usha2 lah sidebar kina yang ade tulis gsf 2....mana tahu nanti nama anda akan tercalon..
xp kina tak tawlah...
sebab bagi kina sangat susah nak masuk group nie...

kina pom dulu di calonkan...lama taw mau tunggu.
dan alhamdulillah group nie sangat osem..


ayat kina form 5 terbaikkkkkkk dari ladang......

rindu umur 17.....


kakak2 gsf kina betul x entry kina nie...



ini entri autopublish..maaf agak bz dan x dpt nak jejak..bilangan komen yang x aprove ade 200 lagi menunggu...

34 coment cini:

Deqla manjew said...

betul la tu dear...tp rasanye xde dah pengambilan ahli.. hihi...sbb takot x mng tgn nk bw nti..yg ada pun kdg2 x smpt nk bw..huhuhu

Che Rosliza Che Mat said...

Memang terbaikkkk Group GSF hihihi

are_lin@yu said...

yg pastinya love gsf!!!!!

wan nurul hezrina said...

HEHEHE..betullah kot..memang bukan senang nak bikin diri segar selalu..huhu

Mrs Velentine said...

suka entry ni...tp dengar2 lepas ni xda penambahan ahli dh...

hazwan hairy said...

oh dh tahu dh..hehe

Chic Na said...

ape ni public speech ke? hihihi..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

syoknyer grup ni,heheh nk join nk join

Encik H said...

nasib baik tanya kakak2..-_-"

aini shahroni said...

sangat menarik!
macam mana nak join GSF?
kna tnya mama ker?
^___^

from ::Arkitek Hati::

Mimie said...

tau sudah..hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

AWAK, AWAK... Leeza nk tnya, awk dh hntar detail kat saya tak?? utk pos hadiah sbb menang segmen.

nabilah_2908 said...

kalau macam akak...memang tak layak la masuk group ni...nak update blog sekali sehari pun payah..ni kan pula aktif menghadirkan diri kat blog2 yg lain..huhu.. :)

Hatimi Tahirruddin said...

lah dah tutup pulak keahlian...huhu tak sempat nak masuk...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

jgn lupa bg detail...

Dianaa said...

dia punya intro, kemain lagi ayat macam nak pegi berucap je. hehe.
rasa macam nak join lah :D

Cik Nur said...

rasanya xada pengambilan ahli baru kot...mgkin akan ada pyingkiran....

errmm..siapa tahukan...GSF ni pun macam akademi fantasia gak..hihihi

Si Matatajam said...

Selepas rundingan bersama, memang xda pengambilan ahli lagi buat masa skang..love GSF so much,,

dya bunga said...

dya pun rasa xperlu kot nk ambil ahli baru..xlart nk bw.hihih..

Solehah Shamsuddin said...

syg korang semua. GSF terbaik selamanya.

saifudin abu izzudin said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

baru ku tahu..
sebelum ni tak tau, dok dengar orang sebut GSF ja (",)
kalau nak tersenarai boleh (",)

wan nurul hezrina abd halim said...

salam jumaat dik=)

Ika Johan said...

Jemput join :-)

http://ikajohans.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

Encik H said...

erkk..komen aku x kena approved ke? hahaha

Ain Dzaya said...

ain dah lama betei tak lepak dengan geng gsf nie..sibuk kemain sejak belajar nie...

Ain Dzaya said...

ain dah lama betei tak lepak dengan geng gsf nie..sibuk kemain sejak belajar nie...

Ain Dzaya said...

ain dah lama betei tak lepak dengan geng gsf nie..sibuk kemain sejak belajar nie...

QasehnyaRania said...

Ala..ciksu tak berkesempatan nak join huhu..

deqla kata dah tak da betoi erkk?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

*** awk menang segmen.... leeza nk pos hadiah... boleh bagi alamat tak...

nik ros said...

best ade group sendiri kat blog yea. boleh eratkan hubungan :)

Arina Shamsul said...

Hahaha..bestnya mama baca entri ko ni dear..kembang kempis hidung mama..hahaha.yeay! Sayang GSF ! Hidup GSF! Hahahaa .thanks entri best ni dear :) muah! Ihik.

Yana Libra said...

betul2..hehe..tp setuju ngan sis deqla..kalau ramai sangat takut tak terkejar & ada yg kecik hati lak nanti~ :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

GSF terbaekk :-)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu