.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

31 December 2012

iklan terapung

assalamualaikum..

kali nie kina nak buat entri untuk iklan terapung..

perasan x iklan terapung di blog kina
alah yang nie ha...


kepada yang berkenaan kina akan menghentikan iklan terapung ini buat seketika waktu..pada 1.1.2013..

dan akan membuka iklan semula pada 10.1.2013

xp law kina kenakan bayaran boleh?
x mahal pom hanya rm2 sebulan

jadi kalau korang dah ade iklan kat atas nie stuju bolehlah comfirmkan dengan kina..

dan law ade sape2 yang nak iklankan product mereka bolehlah berhubung dengan kina pada tarikh


 2-5/1/2013

tetapi tertakluk atas kekosongan ruang...


kenapa kene bayar??
+ sebab kina akan review blogshop korang dan entry akan di sticky kan selama seminggu:)
berserta promot di page kina...


+ law korang ada buat new promotion korang bolehlah bagi taw kina dan kina akan entrykan.

okeyh itu aja...

boleh pm kina di fb atau terus msg kina di 0145103096:)

16 coment cini:

FozyAliya said...

nice blog salam kenalan dari lia..saje blogwalking sini ^_^

http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/

are_lin@yu said...

blh jgk kina..tp akak trpksa stop kejap..stok dah abis..huhu

Dayana Bahar said...

boleh je kina....cara pembayaran??

Hatimi Tahirruddin said...

wah murah tu...mmg berbaloi sape2 yg iklankan kat sini...

Misz Mieza said...

Selamat tahun baru Kina & selamat maju jaya juga! ^^,

Si Matatajam said...

Wah2 bisnes lagi ni..gud luck dear

dya bunga said...

wah..bagus lah kina.. mesti ada yg nak..:D

Karukord Jagau's said...

iklan kan blog kita bulih dak ^_^

Chic Na said...

ramai kot yg nak. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh akak xder jual2 apa2 hihihihi

Yana Libra said...

kina akak nak kina tolong iklan jugak leh tak? huhu~~ :)

ayut said...

iklan jgn tak iklan :)

N.Aima K said...

waaaaah selamat berbisnes :)

Cik Nur said...

alaa..xde iklanlah nak di iklankan...

wan nurul hezrina said...

boleh dear..nnt kasik num akaun..nak letak rm 10 hengget terus kay..5 bulan lahkan??

wan nurul hezrina said...

tp nnt banner kina amik d blog akk ek..ada buat baru n link terus ke blog satu lagi

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu