.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

11 December 2012

segmen : 6 pekara tentang saya II tamat


sticky post selama sepuluh hari...:)

segmen : 6 pekara tentang saya II telah tamat...
ya telah tamat..


jadi dah xdek peluang untuk anda semua join lagi..
alah sape yang x join lagi kina nak merajuk ngan korang..huhu..
merajokkkkk..
huhu..guraw je lah...nanti kina buat fasa ke tiga pulak ya..huhu:)


jadi anda dah blog walking ke blom ke ke setiap blog perserta..?
belum..ha pergi sekarang...
jangan tangguh2 taw...
kepada mereka yang bertuah
di bawah ini..
ada berhak menuntut header dan cusor dari kina
caranya?

tinggalkan....
header
apa yang nak di tulis:
link doodle:
warna yang korang nak:
cusor
apa yang nak di tulis:
warna yang korang nak:
okeyh tinggal di comment k..:)











perserta pertama dan terakhir xdek hadiah ke?
http://nzfyns.blogspot.com/2012/10/segmen6-pekara-tentang-saya-ii.html
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2012/11/segmen6-pekara-tentang-saya-ii.html
anda berdua boleh lah berhubung 
dengan kina kerana anda telah terpilih untuk 
di edit blognya oleh kina..edit window picture taw..simple2 je...
jadi imform kina..
okeyh..perserta lain..anda juga ada hak..untuk meminta cusor dari kina..
jadi sesapa yang mau..
tinggalkan coment anda dan maklumat macam kat atas jugak..


semua hadiah2 di atas akan tamat tempoh pada 10 disember 2012


39 coment cini:

etuza said...

tak apa, bukan rezeki etuza ..sebenarnya ada blog baru etuza perlukan bimbingan dan header menarik. So nak bayar dengan kina lah kalau dapat ya.ada sebab kenapa etuza dah ada blog lain...gara2 album picasa full house.
tahniah kpda yg berjaya terpilih.

Cik Nur said...

tahniah buat semua..!

Mimie Najib said...

tahniah pada pemenang.. :)
nanti klau kina buat segmen lg, insyaAllah nak join.. :)

miz ruha said...

tahniah kepada mereka... :)

Si Matatajam said...

Tahniah ntuk yg bertuah tu..

Deq's Qienz said...

tahniahh kina bjaya buat segmen.terbaekkk

Nur farahiza said...

haa sungguh ku tak percaya , hahahha :D

thanks sangat kina yang mengajurkan segmen nie , dan di tag oleh ima , dan terima kasih kepade fmly dan kawan kawan yang selalu ade di blkg fara . *ehh tiba2 , hahahah

but thanks so much , fara mmg nak header sangat , akhirnye rezeki kat blog kina ye . :)

fara tak tahu macam mane nak bagi header kat kina tapi dekakt blog ade header too , kalau kina nak buat pape silakaN :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

yeayyyy da tamat =D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah kpd yg dh menang..... hiiii....

Chic Na said...

akak tak join. sorry. jgnla majokkk.. huhu..

Hatimi Tahirruddin said...

oooh dah abis dah rupanya...huhu...tahniah buat semua pemenang...

Aimi Syahirah said...

Tahniah semua..:)

cerita best said...

heheeh taniah pada semua heheh

Rusuk Kiri said...

Weeeee saya menang ker?hikhikhik...(^_^)

Header: My Blog Cloud
~Be True, Be Real, Be You~
Link doodle : http://2.bp.blogspot.com/-9wYRl8Ts2YY/UK3e1-enSuI/AAAAAAAAAYw/qWq8xg2NN0w/s1600/19.png
Code warna : D2608C

Cursor: Razhani
Code warna : F689BC

Terima kasih Kina (^_^)

LYAfrina said...

eyyhh... ade rezeki jugak?? hihi.. tqvm kina... camner nak tuntut ni?? heheheh

LYAfrina said...

eyyhh... ade rezeki jugak?? hihi.. tqvm kina... camner nak tuntut ni?? heheheh

LYAfrina said...

eyyhh... ade rezeki jugak?? hihi.. tqvm kina... camner nak tuntut ni?? heheheh

izan mama mia said...

tahniah pd peserta bertuah...

Mrs Velentine said...

tahniah semua

QasehnyaRania said...

tahniah buat mereka semua ;D

dah terjah separuh ..tinggal separuh blom terjah ;D

9n0L4 said...

tahniah pade sume pemenang. :)

Karukord Jagau's said...

tahniah kepada mereka yang berjaya :)

Deqla manjew said...

huhuhu.. sori tau x join...xde idea dah nk tulis apa pasal deqla ni haa... :p

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah kepada semua pemenang....

lelamaisara said...

le..habis dah..keciwaaaaaaaa

eita said...

tahniah

hazwan hairy said...

tahniah dorang :-)

are_lin@yu said...

wahh thniah wat para pmnang..haha..utk akak tak da ka??haha

Nyue said...

Gudluck kepada pemenang :))

aReLaN said...

tak sempat nak join.wuuuuu

hazwan hairy said...

tahniah tuk mereka...smpai skrg xreti nk guna en rndom lagi..haha

Rusuk Kiri said...

as salam kina, akak dah bagi details kat entry ni beberapa hari lalu, ader terima tak?

Cik Aini said...

eh
sorang je geng GSF yg dpt?tu pun sbb peserta terakhir..huhuhu sedih2 ..

Che Rosliza Che Mat said...

good luck untuk semua

Dayana Bahar said...

Tahniah kepada semua

Cik Gee said...

tahniah pd pemenangnya! aku jgk yg kempunan... huhu...

Masz Sidek said...

tahniah kpd pemenang... :)

Deqla manjew said...

tahniah pada pemenang! :)

wan nurul hezrina said...

tahinah dik berjaya bikin segmen..sorry akk terlupas peluang join sbb saat akhir dah tak sempat.mcm2 hal berlaku

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu