.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

29 December 2012

blog berwajah baru versi 2013

blog berwajah baru lagi..
huhu...say hi semua...huhu..ingat nak wat tema hijau
 xp sayangkan templete yang telah di edit oleh adik isya
jadi hanya ubah dia punya bodi header ngan foother je...:)

still kekalkan doodle yang cun 2..sangat2 suka doodle 2..huhu..:)

ok x blog berwajah baru kina??
mengabadikan templete lama di sini:)



nah doodle first dari kina untuk korang:)


17 coment cini:

Encik H said...

ohoo..sama la kita..nak tukar header & template 1hb nanti :D

intanfirdaus247 said...

ok..cun!

intanfirdaus247 said...

ok..cun!

Hatimi Tahirruddin said...

wah header dah lain...background pon sudah tukar...

QasehnyaRania said...

cantik..sebab biru..simple..

kina tak pergi gathering gsf ke?

deqjamucuxx said...

alololo....oommeeeiii

Misz Mieza said...

Cute! MM gak tak teredit2 lagi.. Lagi berapa jam jer dah nak masuk tahun baru.. Konon2 nak tikar template & wajah baru kat blog sempena tahun baru.. Huhu~~

Deq's Qienz said...

nice lorr..

Dayana Bahar said...

Kalau dah terer tu.. bila2 masa leh ubbah wajah blog hehe

Deqla manjew said...

setiap masa la eh kina edit2 ni...aduyaii.. kalo deqla pemalas amat la.. haha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cun la

Mrs Velentine said...

nice

Si Matatajam said...

Cantik sangat blog ni..

9n0L4 said...

untungnyeeeee org pandai edit. boleh tukar² je blog nye. ;)

dya bunga said...

comelnya doodle..

Cik Nur said...

cantikk..!

wan nurul hezrina said...

cun cun melecun..comey cam kina=)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu