.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

15 December 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza




Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza



cantik kan banner kat atas..kina tertarik dengan gabungan oren dan hijau sangat cantik dan cool..

okeyh oleh sebab akak leeza nyh adalah antara pengunjung setia blog kina..
jadi kina join segmen nyh..
sebagai menghargai dan memberi sokongan sesama blogger..




okeyh kat bawah ada syarat pernyertaan,penilaian pemenang dan cenderahati dari leeza
LANGKAH PENYERTAAN :
1. Buat ENTRY yang bertajuk "Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza"
2. Letak Banner kat atas ni dan link kan ke entri ni. (macam biasa tu)
3. Follow Blog Santai Leeza dot com
4. Like Fan Page Santai Leeza (SANTAI LEEZA PAGE) (tak wajib, tapi sangat digalakkan)
5. Semestinya WAJIB tinggalkan link/url entri anda pada ENTRI INI... 
6. Hanya terbuka untuk Blogger Malaysia. 
7. BERMULA 15 Disember dan TAMAT pada 30 Disember 2012, 11.59 malam.

PENILAIAN PEMENANG :  
1. Semakin anda aktif meninggalkan jejak di blog dan page santai leeza, semakin cerah peluang anda memenangi segmen ini.

CENDERAHATI YANG DIBERI ADALAH SEPERTI BERIKUT :  
  • Tempat pertama : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') berserta frame, keychain, fridge magnet dan blog review oleh santai leeza.
  • Tempat kedua : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame, keychain, fridge magnet dan blog review oleh santai leeza.
  • Tempat ketiga : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame, keychain dan blog review oleh santai leeza.
  • Saguhati : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame.
  • Jumlah penerima saguhati seramai 10 orang.
  • ** Boarding Pass Santai Leeza dot com hanyalah rekaan semata dan sebagai tanda kenangan serta penghargaan terhadap bloggger. 





jadi apa lagi jom join reramai:)

klik sini

21 coment cini:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

menariknya adiah die, gudluck kina=)

Solehah Shamsuddin said...

goodluck kina :)

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Kina

Leeza dayasari [santai leeza] said...

1. leeza nk rakamkan jutaan terima kasih sbb sudi join segmen 1st leeza.

2. awk boleh tgk list awk di sini .. utk pgesahan.
http://www.santaileeza.com/2012/12/perserta-blogger-paling-santai-2012.html

3.INGAT TAU, Semakin awk aktif di santai leeza dot com, maka semakin cerah peluang awk. khususnya sepnjg tempoh segmen berlangsung.

TQ....

shuhadaothman said...

good luck kina !

greenSejukhati deBlog said...

hai , salam perkenalan..join contest yang sama..jemput singgah sini

twentydotnine.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Yana Libra said...

good luck~ :)

Hatimi Tahirruddin said...

wah selamat bersegmen Kina...

Budak Kampung said...

salam dgn rendah diri
slam terjah dan follow
dri segmen sme

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

wan nurul hezrina said...

goodluck kina=)

TiranaAduka said...

gud luck kina

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kina :-)

hazwan hairy said...

gudluck tau...hery pn join...

Cik Nur said...

semoga berjaya...

Cik Pensil said...

hi , dari segmen yang sama jom ke blog kita pulak ;)

Cik Pensil said...

http://cikpensil.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dya bunga said...

slmt bersegmn

Mrs Velentine said...

good luck

Mrs Velentine said...

done cubit2 sini

ecah said...

salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

QasehnyaRania said...

http://www.santaileeza.com/2013/01/pemenang-segmen-blogger-paling-santai.html

cepat tgk anda adalah pemenangnya ;)
tahniah diucapakn ;)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu