.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

04 December 2012

ape nak tulis ek?

assalamualaikum..firstly kina nak mintak maaf sangat2 law tulisan kina kali nyh banyak yang salah eja ya..sebab kepala tengah berpinar2 dan berpusing puing 366 darjah...dah melebih dah pusingan dye 2..

kononya xd nak blogwalking..adelah beberapa blog yang sempat kina terjah..
xp tiba2 kepala jadi pusing sangat..
mungkin sebab priod pain kali nyh terlampau menyengat..
hari isnin semalam pom penuh ngan dugaan..
class full dari pagi sampai petang dok dalam kelas dengan macam2 kedudukan..
xtahan dengan sakit yang melanda..

nyh macam nak demam pulak,
okeyh lah sini lah dulu...
pening sangat nyh..

nanti kina sambung bw:)



14 coment cini:

Chic Na said...

take good rest kina. ;)

Mimie Najib said...

bnyak kan rehat ye.. :)

etuza said...

Kina, jangan terlalu dekat skrin PC bila menggunakannya, jauhkan sedikit dan kecerahan yang melampau pada skrin akan ada kesan mata berair tu..
.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

366 darjah wo berpusing...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

moga cepat sembuh drpd sakit wanita itu.

9n0L4 said...

minum air byk sikit ye kina. :)

Deqla manjew said...

lorh... kalo sakit x yah la paksa diri bw.. so skng camne?? dah ok lom??

Cik Nur said...

tertulis juga haaa kan..

Si Matatajam said...

Rehat bebanyak yek Kina..

lelamaisara said...

nak demam ke...cepat2 makan obat

dya bunga said...

jaga diri ye kina

hazwan hairy said...

bila ada mood kembali menaip walaupun simple :-)

nanieybarnieylurviey said...

Hope skang da ok kan kina? :)

wan nurul hezrina said...

akk pun nie kena selesma.bengong2 air jugak..slow2 balas komen dr sejak 3 minggu lepas

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu