.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

17 December 2012

Segmen : Kenape mesti follow? by Paly



Segmen : Kenape mesti follow? by Paly



kina join segmen nyh..jumpa segmen nie di blog milik cikgu etuza...

jadi dengan rasa rendah diri kina nak join segmen nyh..huhu...
bak kata cikgu etuza..support blogger lelaki..
x salahkan..sebab dunia blogging dunia kita bersama..:)

nak tahu syarat dia..zoom bawah..


Simple2 jer aku pnye syarat :
1. Follow blog aku ni dan twitter aku - Atas kemahuan sendiri sebab tak wajib pun2. Bukak satu entri, letak tajuk "Segmen : Kenape mesti follow? by Paly"3. Copy url banner tak seberape kat atas tu dan backlink ke entri sini.4. Nyatakan pandangan korang tentang Blog Paly a.k.a KSGer iaitu blog aku ni5. Jawab soalan ni " Kenape korang perlu follow Blog Paly?"6. Jawab soalan ni " Kenape korang perlu follow blog aku ni?" - blog korang :)7. Post link entri kat komen di bawah.




okey jadi kina nak jawab soalan petama

" Kenape korang perlu follow Blog Paly?"

kenapa kina perlu follow blog paly?kenapa ek?mestilah sebab kina nak tambah kenalan dalam blogger komuniti nie..eh tak kan dah join segmen semua xp x follow..malu lah macam 2...betul x?ikhlas taw kina follow nie..huhu..:)lagi satu kina suka header dia..wah ade cermin mata cunlah..hehehe..:)


" Kenape korang perlu follow blog aku ni?"(blog kina kan?)

sebab korang kene follow jugak blog kina..haha..xdeklah mungkin sebab korang xkan menyesal follow blog kina..sebab..kina peramah?mungkin..huhu..kina baik?mungkin..huhu..sebab kina unik..yes that the fact..sebab xkan ade orang macam kina betul x?jadi followlah blog dau dengan seiklas hatimu..tiada paksaan dalam follow memolow..:)




sebelum terlupa:ape yang kina nak komen tentang blog paly..that osem..blog yang kemas..oklah bagi lelaki xperlulah nak macam blog perempuan kan penuh ngan bear2 bagai..huhu..gabungan warna yang cantik..hitam putih...matching je..ape lagi ek...mungkin 2 je stakat nie..nanti kina selongkar seterusnya ya...:)


okeyh jadi korang.korang.korang dan korang wajib taw join segmen nie..:)


klik sini


23 coment cini:

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat Bersegmen...

etuza said...

tahniah ikut segmen blog Play, harap2 Play happy ramai join...dan saling menyokong..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

betul tu, same2lah kite saport antara satu dengan yg lain kan,,

gudluck kina =)

Paly said...

Salam..entri ni dah cukup syarat :)
trime kasih kerana sudi join ^_^

Busyra Bt Takiyudin said...

slamat bersegmen..

Cik Nur said...

selamat bersegmen...

Hatimi Tahirruddin said...

hehe dah follow blog paly aritu...mmg banyak info kat blog dia...

Deqla manjew said...

selmt bersegmen kina. :)

dya bunga said...

slmt bersegmen

are_lin@yu said...

gudluck kina ;-)

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

Deq's Qienz said...

slmt bersegmen kina.

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen ^_^

eita said...

selamat bersegmen

Leeza dayasari [santai leeza] said...

all da best.. leeza sibuk lah minggu nie.

N.Aima K said...

selamat bersegmen dear ;)

redza said...

slmt join segmen

BaNu Syah said...

Slmt bersegmen kina

Cik Aini said...

hepi bersegmen ye kina :)

wan nurul hezrina said...

kina good luck=)

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen kina

Mimie said...

gud luck

Dayana Bahar said...

dah lama follow kan.. sebab kina baik hehe

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu