.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

24 December 2012

MSU DAN student voice


cerita 10-11/12/12
pada hari isnin malam selasa kami JPK sector c ada buat satu program MAJLIS SEMARAK UKHWAH tapi kina takda ambik gambar sebab kina datang lambat sebab ada kelas.jadi pukul sembilan setengah baru kina sampai masa tu program suku dalam progress..di sebabkan ketidak sihatan kina dan kelas full gila hari isnin jadi kina jadi blur untuk ambik gambar program kami waktu tu.jadi takde lah gambar..sedihnya..takde gambar takda kenangan..betul tak?


okey.pastu malam keesokkan harinya pulak kina ada program bersama majlis tertinggi..(MPP)
tajuk majlis tu adalah STUDENT VOICE kira masa ni student akan akan cakap apa yang mereka rasa kurang dan cadangan-cadangan atau penambahbaikan-penambahbaikan..banyak jugak isu berbangkit yang dikeutarakan..ade yang patut dan ada yang tak sepatutya di tanya pon.tapi pahamlah pelajarkan kadang-kadang diorang ni bercakap tanpa tahu kesan negatif di sebalik ucapan mereka..kina sejak jadi JPK ni banyak sangat belajar seseuatu yang baru..dan banyak sangat perubahan positif  dalam diri kina..
jom layan gambar kami..









14 coment cini:

are_lin@yu said...

aktif kina eh..

yana aina said...

wahh .. bz nmpk .. tp smpt posing kn.. heheh

Chic Na said...

bagusnya kina. aktif kat uni.

Hatimi Tahirruddin said...

wah...kirim salam kat kawan2 kina dalam gambar tu ye...

nanieybarnieylurviey said...

Haah.. Kina mmg aktif la kt uni. :) :) biasa yg aktif mesti rapat ngn HEP kn. :) byk perubahan positif? Alhamdulillah...

Cik Pensil said...

ewah ;)

Cik Aini said...

kehkehkah
sempat lg posing tuh :)

N.Aima K said...

wuu semoga maju jaya!!

wan nurul hezrina said...

Seronknya kalu aktif mcm2 program leh ikt..

deq's qienz said...

kiut² adek² akak nih..

Anis Eiyka said...

Cantik ah unifom dy . Kalau kat skula Anis , MPK , majlis pimpinan kolej . nice picture btw . :)

Si Matatajam said...

Bz..bz gak...snap2 posing wajib gak tu..hi hi..

Mrs Velentine said...

aktifnya kina ni

dya bunga said...

aktif nya kina..

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu