.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

29 December 2012

"Segmen: Memori 2012 Terpahat di Ingatan?"

kina nak join satu segmen nie..

acctually dah lama kina nak join xp kina fikir mesti ada yang yang akan berlaku pada kina pada hujung2 tahun jadi kina tangguhkan dulu...
sepatutnya nak join besok..xp takut x sempat..esok dah nak balik US..
cuti semester dah tamat..huhu,..

jadi kina mau join ya..


okeh berbalik kepada memori 2012 kina banyak sangat antaranya kina di terima untuk masuk ke dalam golongan geng segar follower (GSF).teruja taw masuk group nie sebab kina dapat banyak kawan..dan sekarang kami memang sangat-sangat rapat..bersyukur kenal mereka semua..:)

kedua.apa ya..okeh sejak kina masok group gsf blog kina nie x sepi lagi dan sentiasa berseri-seri dengan komen-komen yang pelbagai dari GSF dan juga pembaca blog kina..suka taw orag baca entri kita..

ketiga..kina menyertai KARISMA yang bertempat di shah alam..dala sukan kayak..walaupon kalah final xp kina rasa bersyukur sebab sekurang-kurangnya kina dapat pengalaman yang banyak betul tak..?dapat kenal ramai kawan dan ade pengalaman pahit manis..huhu..pengalaman yang mula mulanya phit pom dah jadi manis..huhu..pssst kina jatuh dari kayak master taw mase tengah final..


keempat..umm..ape lagi ya..jap mau pikir..ha..sejak sertai GSF posman selalu datang umah kina..huhu..ini bukan bermakna kina ngorat abg postmen ya..xp kina dapat banyak hadiah dari GSF dan juga blogger2 lain..huhu..law x pecaya selongkar entry lama kina..pastinya banyak entry tentang itu..:)

lagi apa ya...yang ke lima..aduh nie kina ingat yang akhir2 tahun je..ha dah dapat idea..kina pergi temu duga untuk jadi JPK.(jawatan kuasa perwakilan kolej).dan kat temu duga 2 kina di lemparkan pelbagai persoalan antaranya apakah program yang awak nak buat untuk kolej bila awak terpilih?oh mak jemah..nak jawap ape..tahu ape yang kina jawab?let see..kina jawab saya akan buat ceramah..then the penemuduga cakap umm.jawapan awak sangat familiar..but..wait i dont explain it enough..saya nak buat ceramah di dalam hutan..let say..macam nie..kita akan bercamping di dalam hutan dan lakukan aktiviti huta sambil kita dengar talk dari penceramah..kire macam camp motivasi..xp yang nie lain sket..kita hbis satu aktiviti kita huraikan aktiiti 2..then the penemuduga say to me..awak nak jemput sape..then kina cakap dato dr fadilah kamsah..i love him..ye..
panjang pulak yang nie..

next ap lagi ya..ummm..guest what..okey sambungan dari yang k lima..kina dapat surat jawatan dari jpk teka jawatan ape yang kina dapat..i think i only be a sekitariat..but what i get is EXCO DISIPLIN DAN KESELAMATAN..huhu..maybe because my face like mat guard kod..huhu..:)

next..i dont think i can think anymore..because it late at night.at now..time is 12.44 am..oh esok bus pukul 7..kene tido nie..

jadi kina berenti sampai sin je dulu ya..:)

hope sudilah baca celoteh panjang2 kina tu..:)




banner cantik nak letak dua kali..jadi korang mesti nak joinkan..

klik sini

okeyh hope teh owner th segmen sudi terima entry kina..:)

cut n peace..:))))))


23 coment cini:

wana wazm said...

gud luck.. =)

etuza said...

Pesona Blog ja tak ada posmen datang pasal, aku kan male, mana ada nak bagi hadiah. tak apa..mybe Pesona Blog akan keluar jg dari GFS tu..
My wife tak suka berblog, aku ja...suami dia.

etuza said...

biasalah suri rumah kan..banyak nak buat itu ini urus rumah, so my wife memang tak on9, so suami ni ja ada masa....tapi etuza akan beri info pada wife saya apa2 terjadi di luar sana...

Cinta Misteri said...

Sweet jer kan GSF dn skang diirg sdg berjimba2 tanpa kita.

CiM pernah bgtau kina kan dulu CiM main sukan kayak dn wakil johor utk sukma.

Actualy CiM ada byk lg memory 2012 yg nk di cerita dlm n3 yg sama ni.

Happy new year my Dior Kina

ecah said...

salam.. tq sudi join segmen ni ye.. anyway jemput singgah entry rakan-rakan lain juga dengan list name ni..
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-memori-2012.html

wah.. best.. akak selalu dengar n terbaca pasal gsf ni.. tp xthu apa.. cmna nk masuk ye?

Nisah Idham said...

Salam Ukhwah (^_~)
hai Kina akak baru join as ur follower..
singgah sini, baca kisah Kina yg best2 tu.. take care dear..

izan mama mia said...

2012 yg bakal ditinggalkan..mg 2013 lebih cemerlang

Hatimi Tahirruddin said...

hihi kelakar lah yg sesi temuduga tu...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

cantik banner..... mmg cantik....

Deq's Qienz said...

hapi new year dikkina..hehe slamt bsegmen juga

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hmmm.. good luck.. leeza nk join.. tp kena selesaikan tggjwb bw DULU.

Dayana Bahar said...

selamat bersegmen laa kina.. akak tak sempat nak join2 segmen ni huhu

Misz Mieza said...

Tahun 2012 rasa macam tak banyak memori best pulak nak join.. Huhu..

N.Aima K said...

wah!! haha best memori 2012 banyak sangat..susah nak rumuskan..apapun selamat bersegmen dik ;)

Deqla manjew said...

selmt bersegmen kina..x smpt nk join.. byk hutang bw lagi ni..huhu

are_lin@yu said...

byk sweet memory kina..akak pun best dpt join gsf ;-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen kina

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

Si Matatajam said...

Sememangnya bergelar GSfian adalah kenangan terindah tahun ni kan Kina

dya bunga said...

dya ingtkan kina ngorat abg posmen..hahah

Cik Nur said...

apapun..GSFian terbaikk..!

Selamat bersegmen.. :)

wan nurul hezrina said...

banyak memori yang terpahat nie..hehehe..tak tau mana nak tulih

misz_eyza said...

banyak jugak tu memori kina utk 2012.. yg paling best bila dapat kawan2 baru... biar ramai kawan jgn cari musuh kan hehe..

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu