.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

23 June 2012

kina menang contest..




assalamualaikum..koniciwa..who i ni..
salam satu malaysia..salam satu bloggger..

kina menag contest..korang ade?
wahaha..okeyh2..jangan blacklist kina..hehe..saje je nak promot cite kau ade aku ada...

okeyh..sebenarnya kina ade join beberapa contest taw sebelum nyh...
n kina x sangka sangat kina adelah antara barisan pemenang contest tersebut..

jom tengok bawah nyh..

peneka yang bertuah!!

ha..kina adelah antara peneka bertuah untuk contest cik lynn:jom teka 2!!

untuk contest tersebut kina telah memenangi kerongsang dari sabah..menarikkan hadiah tersebut..hehe..
maaf kina x dapat nak upload gambarnya sebab kina kat U..hehe..barang2 tersebut di post ke rumah..


untuk contest yang kedua pulak adalah contest kata2 indah 
untuk contest nyh kina dapat clip comel..sesangat comel..adik kina cakap..hehe..
xp maaf x leyh upload gambar sebab same macam di atas..

okeyh 2 jep kod..maaf law post nyh x menarik..hehe..:)

4 coment cini:

adibahfaizah said...

congrate ! waaa. kongsilah rahsia. asyik menang je ni. haha

ATIQAH said...

kina, saya pon menang contest teka yang dari blog cik lynn tuh :)

Masha Meisters said...

wah...bestnyer~ tahniah kina...

Dieyna said...

tahniah ye.. hehe

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu