.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

13 June 2012

segmen 2: 6 pekara tentang saya di panjangkan





entry melekat gam gajah..sila tekan other untuk bace entry terbaru:)

seperti yang di nyatakan.segmen 2:6 pekara tentang saya di panjangkan..atas sebab2 tertentu...
terutamanya x ramai yang join jadi kina bagi peluang untuk anda terus join..jadi segmen ini akan tamat pada 13 jun 2012.bermakna segmen ini akan belangsung selama sebulan..jom reramai join..masih berpeluang




jadi jika ingin join tekan sini
senarai peserta pula picit sini

jom join reramai..


bagilah support kat kina k..

13 coment cini:

shahdiana said...

akak join...

http://sofiyahasya.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

HanNah said...

Follower yg ke - 388 ^_^ . thanks :)

Nurul Ezatee Roslee said...

Okey, thnks yer ! awk dh mnjdi sponsor

KhaiRul Azmi said...

nak join..

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

KhaiRul Azmi said...

nak join

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

tiera said...

sorry ...blog sy cam huru-hara sikit..

Tengah di edit oleh seorang blogger yang baik hati ini...

AkmaFaizal said...

jemput join ga akak..last day ni..hehe http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

Syira said...

salam..

isyallah, ada masa saya akan cuba joint. bz juga sekarang ni.huhu


jemput lihat

http://www.sissyira.com/2012/06/keputusan-pemenang-kata-kata-indah.html

etuza said...

hebat blog kina ni, suka kerana ada tema hijau n biru..tahniah ya,..gFs juga kan..

Si Matatajam said...

Teringin nk join Tp takde lappy@ pc. Hu hu...

Arina Shamsul said...

ala..dah tamat da..tak sempat kak nak join...

kinara kinatara said...

@Arina Shamsulmama law nak join masih berkesempaan taw..tammat malam nyh..:)

are_lin@yu said...

ayu dah join ;-)0

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu