.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

10 June 2012

first day class




assalamualaikum..hye korang..wat pe 2..dah makan belum tengah hari nyh..law belum..jom makan same2 hehe..
ok seperti yang kina janjikan kina nak wat entry sal first class.hehe..ok..

ok...kelas first pukul 10 pagi..xd..xp kina lambat sket sampai dalam 5 minit macam 2 r..sebab jauh kelasnye..penat berjalan sampai melecek kaki..first class kat makmal taw...kene turun naik bukit..hehe..pastu tinggkat dua pulak 2..penah sesangat..then bile dah sampai kelas bukak pintu..perh..ramai gile orang..salah kelas ke hape..
xp masuk jelah kan..sebab muka diorang ramai yang familia..hehe...jadi x lama lepas 2 penuh lah satu lap dalam 40 orang jugaklah waktu 2..
then tetiba lecture masuk..pastu korang guess what..lecture yang akan ajar kina tu adalah lecture yang ajar kina dua sem berturut2..means masuk sem nyh..dah 3 semlah dye ajar kina..first2 dye masuk dye pandang kina n senyum2..kina un senyum2 jelah kan..

pastu dye ceritalah pasal course 2..dye punye outline macam ne kan..lepas habis dye cakap2..then dye cakap cam nyh..


"saye nak class rep n penolong.."
dye pandang kina senyum2..

"ha..sebelum 2 ..ketua kelas jelah,sebab penolong dah ade.,rabiatul adawiyah awak penolong boley? "

full name name kina dye pangil..
haha..waktu 2 kina dah tergelak2 dah..haha..patutlah senyum2 jep dari tadi..
haha..yelah..kina tulis entry ny un ..dalam keadaan gelak2 ag..hehe..
2 jelah yang kina nak share..maaf entry tak bergambar

10 coment cini:

farah.fauzi said...

wuhuu..jd penolong..congrats akak..err..kat U pown ade ketua ngn penolong ea?

kinara kinatara said...

@farah.fauzi
hehe..thanks..umm.dye bukan macam ketua kelas ngan penolong taw..dye lebih kepada class representator..
macam dye nye tugas lagi tinggi..
n banyak habis duit sebab selalu kene msg student..hehe:)

Cinta Misteri said...

Hehe...kasut baru lah tuew smpi leh melecet.. Btw, congrats utk jawatan penolong, lg byk kojer sbnrnya jd penolong nih.

*tkda habaq pun kelas apa tuew...

N.Aima K said...

ye ke..adoi..abis tu nnt kredit abis siapa top upkan? huhuhu

kinara kinatara said...

@Cinta Misterihehe...ahah..kasut 2 kite beli sebab pakai kasut satu lagi melecek..sekali 2 2 pown same..hehe..xd 2 kelas mat 183.cal 1

Yumida said...

congrats...jd insan terpilih...

Dieyna said...

awal2 dah dapat job,, hehe tahniah laa.. insan bertuah tu

9n0L4 said...

hai penolong kelas. hehe.

Cinta Misteri said...

Hahaha..kasut baru mmg mcm tulah. Nk bemesralah katakn..

Human anatomy & physiology adalh 1 of d core subjct. U will know soon wht am i taking.

*salam kenal..

dyabunga said...

tahniah penolong kelas..hihihi

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu