.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

06 June 2012

express segmen: kina nak edit blog




okey korang dah bace kan yang kat atas 2...hehe..sebenarnya 2 bukan segmen sebenarnya sebab kina masih dalam proses bersegmen lagi sekarang nyh..jadi law nak join tekan sini..hehe..nyempat promot..sebenarnya kina nak offer sesuatum kat korang kina nak edit blog korang tadaaa..hehe..kina akan ambil 5 orang terpantas yang bagi link dalam entry nyh..hehe..

kina hanya pandai edit untuk templete window picture jep..contoh kina akn edit macam blog kina nyh..kina hanya akan edit bahagian sidebar n scrollbar jep..


jadi syarat2nye adelah
1. anda adalah orang yang terpantas(hanya 5 orang)
2. warga negara malaysia
3.lelaki atau perempuan (pondan dan penkid x diterima)hehe


mula dari saat entry ni di publish sampai cukup lima orang peserta..tersebut..hehe..

kina akn pilih jugak law belog korang dah sedia cantik kina xkan pilih sebab bagi ruang kat orang lain..boleyh?hehe..
jadi law anda nak kina edit blog anda jom tinggalkan link anda di komen  entry ini:)

jom cepat2...

contoh kina edit macam kat sini

korang boleh komen selagi kina tak tamatkan segmen nyh..:)

11 coment cini:

are_lin@yu said...

masih blh join.ka.hehe

are_lin@yu said...

nak jugak..hehe

kinara kinatara said...

@are_lin@yu
masih terbuka..jom tinggal link:)

Mish Apple said...

nak jugakkk . :)

kinara kinatara said...

@Mish Apple

hehe..:)

Dieyna said...

alamak.. akak dah terlepas belum ni.. huhu nak nak nak

Dieyna said...

kena tinggal link eik.. http://wardahilmu.blogspot.com/

kinara kinatara said...

@Dieyna
okeyh akak:)

NiaLidia. said...

Salam. kinnaaaaa,

http://nialidia.com

nia nak boleh? sidebar nia simple sgt. xpernah reti nak buat sidebar.hehe

Deq's Qienz said...

salam kenal kina..499 lapor diri ya :)

akupunyekisahati said...

nk try jgk...

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu