.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

07 June 2012

group segar follower(GSF)


assalamualaikum..menulis dalam keadaan mode nak balik kampus..hehe..sangat teruja ok...

seperti tajuk di ats kina masuk satu group kat facebook kan..name group 2 GSF..*korang ade?..ayat FBI okeyh..then u know what kina baru tahu yang group 2 sesangatlah actif..sangat teruja dengan mereka semua yang osem2 2..
kina syorkan korang join group 2..nak join klik sini..sebab ia menjanjikan sesuatu yang luar biasa buat korang2 semua..percayalah...hehe..

kina dah ramai kenal dengan akak2 yang most of their is a teacher..n they is very very ceria u know..haha..ayat rojak nyh..leyh kene saman nyh..
okeyhlah entry nyh sesangat lah pendek...
bukan pe..hari nyh kan hari jumaat..hehe.xdek kaitan..sekali lagi kina nak promot kat korang..supaye join that group...
pastinya menjanjikan yang terbaik untuk anda:)

3 coment cini:

Miss BaNu said...

wah siap promote lgi hehe sy ahli GSF gak..hehe

Miss BaNu said...

wah siap promote lgi hehe sy ahli GSF gak..hehe

9n0L4 said...

hehe. promo promo. terbaikkk wpun pendek aje entry nye. ;)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu