.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

18 May 2012

forget



hye u alls...hehe..kina nak tanye ny..forget dalam bahasa melayu ape ek?
ha jawab2..
ha?ape?

oklah kina buat entry ny just nak share n korang somtim..tak taw lah korang nak tahu or x..
xp sebelom 2 jom support kina dengan join this segmen
really apritiated dat..<"">

ok..ape yang kina nak g taw..
sebenarnya kina dah mula buat blog since tahun 2011..pade bulan april..
that means kina dah setahun satu bulan..walaupon bagi korang alah setahun jagung baru..hehe..

xp fakta..blog ny kina just buat jer xp x tulis entry pown..
coz lupe pasword..
sangat kecewa..then rase nak buat blog baru..xp asyik terlupe jep..sebab waktu 2 kina tengah belajar lagi..
kat satu pusat kemahiran...
lg pown tengah mengangur lepasan spm lah katakan..

since bile mula update entry?

kina start update entry pade tarikh 7/11/11..
kina cube2 pasword.then dapat..
terus update..
this my first  update.. 
mase 2 kina sangat freshy..masih mengunakan aku sebagai kata ganti diri..

since 2 kina mula menulis entry2...xp banyak luahan perasaan..n mengarut2..
n..
you know..my blog dont have followers...
so sad..

alhamdulillah..kini kina dah mempunyai seramai 333 orang followers...
that 2 all frenz that support kina...
keep it out..

love u all...

4 coment cini:

nis said...

samalah ngan saya.. dulu saya pon terlupa password. XD (Kantoi!Hihihi)

Udinz.com said...

TQ tambah saya dalam bloglist..nnti sy tambah awk balik ya...

kinara kinatara said...

nis:hehehe...
banyak sangat pasword yang nak kene ingat..

kinara kinatara said...

udin:hehe..

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu