.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

17 April 2013

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY



yeah berjaya jugak join..:)




ok kina join segmen milik HH..
sebenarnya kina dah lama nak wat entry tentang HH nie tapi dek kebusyan kina sampai tiada masa maka entry itu tidak terhasil..jadi alang alang kina dah join nie moh la kina cerita sedikit tentang HH DAN BLOG KESAYANGAN NYA...

maka alkisah tersebutlah kisah di zaman milineum ini..hahaha..ayat macam buat karangan form 1..
kina mulakan dengan persoalan dan jawapan ya?


  1. sejak bila kina kenal HH?
    -sebenarnya kina x pernah lagi jumpa face to face dengan HH xp kina akan ceritakan bagaimana kina boleh melekat di blog HH untuk baca update nie yang sentiasa menarik..tak macam blog kina..haha...orang nak baca pom malas...sebenarnya bermula dengan HH ping dia punya entry di satu group blogger..dah lupe group ape...then ayat kat ping tu adelah"sikit lagi.mungkin anda yang bertuah"
    mungkin cam tu lah ayatnya kina pom dah lupa..then kina singgah lah blog dia..wah blog yang cantik dan simple sedap mata memandang..terus kina komen dari satu entry ke dua entry..pastu follow...then HH bertandang ke blog kina dan cakap alah tak berjaya sikit ja lagi..kina pom pergi blpg dia balik cari ape yang sikit lagi tu..ruparupanya follower dia dah nak capai seribu waktu tu..huhu.tak perasan pulak kina...waktu tu follower kina law tak silap 600 pom tak sampai..sejak dari tu kina selalu ke blog dia bace cerita percutian dia dan macam2 semua best best..sebab kina memang suka tempat tempat menarik.
  2. selalu ke ke blog HH?
    -okey sebenarnya lepas pada kina selalu komen dan singgah blog hh adelah dalam sebulan cam tu kina xp dah..huhu..then bila kina p balik mak ai...dah 2000 follower..asenya baru sebulan cam tulah tak menyinggah..xp HH memang layak dapat follower ribu riban sebab dia memang osem,terbaik,sebab law korang komen ja kat blog dia...tunggu cepat atau lambat mesti ade komen kat blog korang dari dia...percayalah..tak pecaya cuba buat..

  3. ape yang menarik di blog HH?
    -banyak sangat yang menarik tentang blog HH cuba korang tengok dia punya tab kat atas tu..tekan satu satu..ha menarik punya untuk di baca....:)

banyak lagi yang kina nak cerita sebenarnya xp masa tak mengizinkan..nantio korang sediakan soalan kina jawab k..huhu..:)

kina ade dapat kalendar exclusive dari HH tapi lupa nak wat entry....maaf sesangat...


dan  korang jangan lupa join ya...:)


join ga kina juga kat sini..


http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2013/03/giveaway-segan-silu-by-kinara-kinatara.html

8 coment cini:

Deqla Manjew said...

good luck dik kina... ;)

hazwan hairy said...

perghhh sekali kina buat ayat pnjg berjela..hahaha...kina ja yg buat entry mcm ni pnjg..kena bg something la mcm ni..tggu ea :p terima kasih sgt2 atas ulasan yg kina buat tu...terharu n rsa cm terkedu sekejap bca...all the best tuk kina..nnti hhh join ea ..

~S! BuLaT~ said...

Blo HH sangat ohsemmm...best kannn

Cik Nur™ said...

rajinnya kita buat soalan dan jwapan...


apapun, selamat bersegmen...

cweet pinky said...

hahaha , gud luck kat kina , wah , kina punyer folower bole thn gk banyaknye , hehehe ~

CP pown salu gak dlu datang blog HH , hehehe ~

iu-hazirah said...

good luck
dr segmen yg sama

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

Ez Bil said...

Jom join!! ^^,

http://ezbil-official.blogspot.com/2013/05/segmen-pencarian-bloglist-bulan-mei.html

Ez Bil said...

Jom join!!

http://ezbil-official.blogspot.com/2013/05/segmen-pencarian-bloglist-bulan-mei.html

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu