.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

16 April 2013

cara pembahagian hadia ga kina..:)

assalamualaikum...
okeyh acctually kina dah lupe yang kina tak bagi tahu lagi cara pemilihan hadiah..huhuuhu..


okeyh untuk makluman semua hanya kelabu di khaskan untuk top refferel..jadi top refferal kina akan ambil bermula minggu nie sebab kina baru bagi tahu kan...jadi anda kene lah giat promot...top refferel yang kekal selama dua minggu nie layak dapat kelambu..law ade 2 top pefferal dalam masa dua minggu kina akan amik yang tertinggi sahaja...:)

kina akan ambik stats pada 20hb dan 24 hb 4 k.....


manakala hadiah lain kina akan buat cabutan melalui cara letakkan number di hadiah dan kepada semua peserta dan kedua dua number tadi akan di masukkan ke dalam 2 bekas yang berbeza..dan kina akan cabut secara serentak..paham tak??

kiranya number hadiah yang keluar dan  number blogger yang sertai yang keluar akan layak mendapat hadiah tersebut..



paham contohnya kina cabut number 5 untuk blogger dan hadiah bernumber 20 jadi blogger yang linknya di number 5 akan layak mendapat hadiah number 20...kina rasa semua paham kan...jadi jom ajak rakan rakan anda join....untuk menjadia top refferel...





promot taw...law kurang 100 peserta akan terbatal serta merta....hanya tinggal 10 hari ja lagi...:)



8 coment cini:

Mrs Velentine said...

dah tolong promote kalau terbatal apa boleh buat..patutnya sponsor GA kin akena buat promote sekali

Si Matatajam said...

Alahai akak ni mmg failed bab2 top refferal ni...blog tak femes..hu hu.. Mmg tak da can la rasanya..
P/s: Alahai jgn la batalkan GA ni Kina even tak cukup contestan. Sian kengkawan yg dah join tu..

Sue-Rya Qistina said...

Semoga GA Kina sukses ye. Akak ade promote GA ni kt blog akak. X sempat nk bgtau Kina =]

Cik Nur™ said...

berita faham kina.. :)

cweet pinky said...

gud luck la yer , CP dah lame tak join bebenda macam nih , ehe , mood tuh takde , hehehe

wan nurul hezrina abd halim said...

kina mintak jasa baik top reffrer yang dapat kelambu nnt minta promot kat blog bisness kelambu akak kay..tq=)tak sabar tunggu pemenang=)

hazwan hairy said...

ada lagi masa tggu tau pasti hh akan join pasti~

ISs said...

wowww....menarik...


Jom ke sini :

Hot : Video-gwiyomi menular di seluruh
Bestt : Besi yang enak dimakan terutama golongan wanita
Update : Keretapi Ferrari
Menarik : Pernah tengok orang albino....huhh
Popular : Pembangunan stesen janakuasa yang unik
Fuhhh : Anjing mirip Manusia
Ngeri : Tangan hancur masuk mesin pengisar daging
Fuyooos : Pesawat pengebom terpantas dunia
Meletup : Pencemaran air yg kronik di china
Meriah : Kereta Lumba pertama brazil
Aneh : Ini ke yang dinamakan Fesyen


Dan Banyak lagi di Green Life..

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu