.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

15 April 2013

all about dress...:)


maafkan daku kerana sejak kebelakangan ini asyik post tentang promot ja...huhu

now open preorder untuk dress cantik cantik...dari candy shop untuk anda..



untuk lebih gambar boleh ke

https://www.facebook.com/murahtudung

setiap baju rm40 sahaja...postage rm7/10










12 coment cini:

Cik Nur™ said...

cantik2..rambang mata tgk

Shakira Pathi said...

Comelnye dress tu semua. tapi sayangnye duit tengah sengkek sekarang ni :)

hana hadi said...

cantiknya...

zyma_senpai said...

tergoda tgk :p

cweet pinky said...

hm , ade baju nampak kiut2 jer tp konfom tak sesuai untuk orang macam CP ni , hahahaha , macam tak kena jerr ...

hazwan hairy said...

atlease ada entry tu yg penting..hehe

Sue-Rya Qistina said...

comel je. tapi badan akak x sesuai pakai baju2 camni sbb tgh preggy. hehehee

Che Rosliza Che Mat said...

cantik...

Syida Rasyidah said...

cantik baju yang nmbr dua tu :)

Masmira Masri said...

haii sj mya singgah sini.......

jemput singgah
http://myaleo.blogspot.com/2013/04/ahmad-khalish-mirza-bin-ahmad-khalil.html

wan nurul hezrina abd halim said...

chantek!

ISs said...

aq tidak benarkan awek aq pakai...


Jom ke sini :

Hot : Video-gwiyomi menular di seluruh
Bestt : Besi yang enak dimakan terutama golongan wanita
Update : Keretapi Ferrari
Menarik : Pernah tengok orang albino....huhh
Popular : Pembangunan stesen janakuasa yang unik
Fuhhh : Anjing mirip Manusia
Ngeri : Tangan hancur masuk mesin pengisar daging
Fuyooos : Pesawat pengebom terpantas dunia
Meletup : Pencemaran air yg kronik di china
Meriah : Kereta Lumba pertama brazil
Aneh : Ini ke yang dinamakan Fesyen


Dan Banyak lagi di Green Life..

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu